Derck Jan Smits herstructureringsadviseur bij Zanders

08 januari 2012 Consultancy.nl

Derck Jan Smits is in dienst getreden als Executive Consultant bij Zanders. Hij is afkomstig van SNS Reaal, waar hij de afgelopen vijf jaar werkte als Managing Director van het Noord-Amerikaanse kantoor. Bij Zanders wordt hij onderdeel van het Restructuring team, specialisten die klanten helpen bij complexe herstructureringsvraagstukken.

Met de aanstelling van Derck Jan Smits speelt het adviesbureau in “op de toenemende vraag naar advies en begeleiding bij de aanpak en herstructurering van vastgoedvraagstukken” aldus het financiële consultancybureau in een persbericht.

Derck Jan heeft ruim vijftien jaar ervaring in de financiële sector, waarvan twaalf met een focus op vastgoed. In de afgeloepn jaren bouwde hij een specialisme op het gebied van herstructurerings-vraagstukken in de vastgoedsector. Voor zijn komst naar Zanders werkte Derck Jan 5 jaar voor SNS Reaal in de Verenigde Staten, waar hij de gedeelde leiding had over de herstructurering en afbouw van een vastgoedleningportefeuille ter waarde van $2.5 miljard. Daarvoor werkte hij voor ABN Amro, ING en Westland/Utrecht Hypotheekbank.

Nieuws