Valcon benoemt Susanne Guntermann tot partner

21 december 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Per 1 december is Susanne Guntermann toegetreden tot het partnerteam van Valcon. Ze focust zich op het uitbreiden van de klantenkring en dienstverlening in de financiële sector.

Susanne Guntermann brengt ruime ervaring in de financiële dienstverlening, het leidinggeven aan verandering en het managen van teams mee naar het internationale adviesbureau.

“Via een oud-collega kwam ik in contact met Valcon, en ik raakte enthousiast over de visie, normen en waarden van de organisatie, en de mogelijkheid om te kunnen bouwen aan de Financial Services-praktijk. Ik zie een duidelijke match, wat voor mij een belangrijke afweging was in mijn volgende carrièrestap”, aldus Guntermann.

Susanne Guntermann, Partner, Valcon

Guntermann begon haar carrière in de financiële sector bij ABN Amro, waar ze als trainee startte in 2000. daarna werkte ze enkele jaren als financieel adviseur en beleggingsadviseur voor MeesPierson.

Vervolgens maakte ze de overstap naar de business unit Private Banking, waar ze verschillende leidinggevende rollen bekleedde. Ze was onder meer verantwoordelijk voor strategie en business development, betrokken bij het opzetten van nieuwe afdelingen en het managen van regelgevingsprogramma’s.

In 2017 maakte Guntermann de overstap naar de consultancy. Ze startte bij Synechron, een consultancyfirma die ze reeds kende uit haar tijd bij ABN Amro, toen ze vanuit de klantzijde met hen samenwerkte. Bij Synechron begon ze als principal consultant en groeide vervolgens door naar client partner voor key accounts, en hoofd van de Nederlandse landenorganisatie.

Eind vorig jaar besloot ze Synechron te verlaten. “Ik heb met veel plezier deel uitgemaakt van Synechron, en heb daar veel mogen leren”, aldus Guntermann. Na een aantal maanden vrij te zijn geweest, en een interimklus te hebben vervuld, gaat ze nu vol enthousiasme aan de slag bij Valcon.

“Ik kijk er ontzettend naar uit om een bijdrage te leveren aan de groeiambities van Valcon, en om klanten te ondersteunen in hun operationele transformatie en innovatie. Ik heb de afgelopen weken een warm welkom mogen ontvangen, en ik ben erg enthousiast over de professionaliteit, gedrevenheid en het plezier waarmee het team samenwerkt met de klant.”