Andersson Elffers Felix benoemt Tiddo Folmer tot partner

07 december 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Zestien jaar nadat hij zijn loopbaan bij Andersson Elffers Felix begon, is Tiddo Folmer nu toegetreden tot het partnerteam. Hij wordt de negende vennoot binnen het Utrechtse kantoor.

Direct na zijn afstuderen in 2006 – Folmer studeerde werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit in Delft – besloot Tiddo Folmer zich aan te sluiten bij Andersson Elffers Felix (AEF), een onderzoeks- en adviesbureau dat zich toelegt op maatschappelijke vraagstukken.

“Andersson Elffers Felix is voor mij vanaf de eerste dag een geweldige werkomgeving geweest. Ik leer nog steeds bij door de intensieve samenwerking met al mijn inspirerende collega’s, maar zeker ook van de diversiteit aan opdrachten en opdrachtgevers. De stap naar partner ervaar ik als waardering voor het werk dat ik verricht heb”, laat Folmer weten.

Tiddo Folmer, Partner, Andersson Elffers Felix

Gedurende zijn loopbaan bij AEF is Folmer uitgegroeid tot een expert in bedrijfsvoering en strategie. Hij analyseert werkprocessen, verricht impactanalyses, ontwerpt logistieke modellen en schrijft bedrijfsplannen.

Zijn werkveld binnen het (semi-)publieke domein is zeer breed, maar Folmer is vooral actief binnen het veiligheidsdomein (justitie, politie, defensie). Zo bracht hij een schouwinstrument tot ontwikkeling waarmee de publieke ruimte gemonitord kan worden. Voor het ministerie van Veiligheid en Justitie en de Nationale Politie ontwikkelde en doceerde hij een cursus in het uitvoeren van impactanalyses.

Daarnaast adviseert Folmer ondernemingsraden bij overnames, fusies en strategische heroriëntaties.

“Ik kijk ernaar uit om ons bijzondere bureau de komende jaren nog verder te mogen brengen”, geeft Folmer tot slot aan.