Yvonne van Remmen start bij Berenschot als senior managing consultant

13 september 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Berenschot heeft zijn team versterkt met Yvonne van Remmen. In haar nieuwe rol van senior managing consultant richt ze zich vooral op thema’s binnen de mobiliteitssector.

Van Remmen neemt meer dan twintig jaar aan ervaring mee naar het Utrechtse organisatieadviesbureau, vooral opgedaan in de publieke sector.

In haar vroegere loopbaan bracht ze zo’n vijftien jaar door bij ministeries, waar ze betrokken was bij verschillende grote programma’s gericht op innovatie en duurzaamheid binnen de infrastructuur- en mobiliteitssectoren. Meer recent was ze werkzaam voor de provincies Zuid-Holland en Flevoland, evenals de gemeente Westland.

Yvonne van Remmen, Senior Managing Consultant, Berenschot

Bij provincie Flevoland was Remmen betrokken bij de uitvoering van het Regionaal Mobiliteitsprogramma en het verduurzamen van de stadslogistiek, terwijl ze in Zuid-Holland werkte aan een plan om vergunningen in te zetten om zo de transitie richting een circulaire economie te versnellen. Bij gemeente Westland was ze actief als strategisch adviseur voor ruimte & mobiliteit.

Bij Berenschot gaat Van Remmen helpen met het uitbouwen van de dienstverlening op het gebied van mobiliteit en gebiedsontwikkeling, met duurzaamheid als rode draad in haar werk.

“Het verduurzamen van mobiliteit lukt alleen wanneer ook vanuit thema’s als verstedelijking, leefbaarheid en gezondheid naar mobiliteit gekeken wordt”, aldus Wouter Metzlar, die leidinggeeft aan het team Mobiliteit. “Met Yvonne halen we een ervaren adviseur in huis die verschillende opgaven van binnenuit kent. Dat stelt ons in staat onze klanten nog beter te adviseren over de transitie naar een duurzamer mobiliteitssysteem.”