BDO nieuwe business partner van voetbalclub PSV

22 juni 2012 Consultancy.nl

BDO Accountants & Adviseurs is de komende vijf jaar business partner van PSV. Het accountants- en adviesbureau huurde de afgelopen jaren al business seats in de PSV Business Club, met de uitgebreidere partnership zal het onder andere actiever participeren in het brede zakelijk netwerk van de Brabantse voetbalclub.

Algemeen directeur Tiny Sanders van PSV: “We zijn er trots op dat we weer een A-merk uit de regio met nationale aanwezigheid aan ons hebben weten te binden.”

De partnerovereenkomst is deze week in het Philips Stadion ondertekend door BDO en PSV. Huub Gijsbers, senior partner bij BDO en Tiny Sanders algemeen directeur van PSV zien de komende jaren van samenwerking met enthousiasme tegemoet. Gijsbers: “Als huurder van business seats zijn we goed bekend met PSV en steunen we de club al jaren. We herkennen de ambitie en de kwaliteit van het merk PSV, willen ons daar graag mee associëren en de komende jaren bouwen aan een mooi partnership.” Sanders vult aan: “BDO is een zeer welkome aanvulling op onze lijst van topbedrijven in de sponsorpiramide. We zijn er trots op dat we weer een A-merk uit de regio met nationale en internationale dienstverlening aan ons hebben weten te binden.”

Reinder Brummelman (BDO) en Tiny Sanders (PSV) bezegelen de samenwerking met een handdruk:

BDO - PSV Partnership

Nieuws

Meer nieuws over