10 nieuwe collega’s voor Inkoopadviesbureau Adjust Consulting

12 september 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Inkoopadviesbureau Adjust Consulting heeft de afgelopen weken maar liefst tien nieuwe collega’s toegevoegd aan de gelederen.

Het vijftal Berry Plugge, Ron Wammes, Quinten van Tuijl, Dennis Kriek en Alisa Raonić is begin deze maand gestart en brengt de nodige ervaring mee naar Adjust Consulting.

Berry Plugge is benoemd tot contractmanager binnen het team Sociaal Domein. Hij bekleedde hiervoor soortgelijke functies bij Regio Westfriesland en SED. Ron Wammes is als senior inkoopconsultant gestart binnen de praktijk Leveringen en Diensten. Eerder verrichtte hij soortgelijke werkzaamheden voor de Kamer van Koophandel.

10 nieuwe collega’s voor Inkoopadviesbureau Adjust Consulting

Quinten van Tuil gaat zich richten op de private markt. Hij vervult de functie van consultant en was hiervoor werkzaam bij onder andere AmbaFlex en Hans Grohe. Dennis Kriek is begonnen als relatiemanager met een focus op de publieke sector. Eerder bekleedde hij diverse functies – zoals vestigingsmanager, regiomanager en accountmanager – bij verschillende organisaties.

Tot slot Alisa Raonić, die de rol van account- en salesmanager bekleedt. Haar blik ligt vooral op klanten in de publieke sector. Eerder was ze werkzaam bij Working Spirit Foundation en Hays.

Naast deze ervaren professionals heeft Adjust ook vier nieuwe collega’s mogen verwelkomen vers uit de schoolbanken. Ze zijn gestart binnen het MOTIVE Procurement Management Program, een traineeship voor starters die zich willen ontwikkelen in het inkoopvak.

Anouk Centen voltooide in juni haar studie Facility Management aan de Hogeschool Saxion. Voor haar eerste klantproject gaat ze bij een private organisatie in het midden van het land aan de slag als inkoopconsultant. Ook Bente Boonk behaalde haar diploma aan de Hogeschool Saxion. Zij begint volgende week aan haar klantopdracht als inkoopconsultant.

Johan Kenter rondde in juli de studie Logistics Management af aan NHL Stenden Hogeschool. Hij zit al bij de klant en voert een inkoopopdracht uit bij Dienst Justitiële Inlichtingen. Thomas van der Schelde is actief bij de Nederlandse Bank. Hij studeerde recent af in Facility Management aan de Hogeschool Rotterdam.

En tot slot heeft ook Inge Schutte zich bij het team gevoegd, maar dan als stagiair. Schutte studeert Facility Management aan Hogeschool Saxion en doet voor haar scriptie onderzoek naar het integreren van circulariteit in het inkoopproces.