Adjust Consulting

Wie we zijn

Adjust is een inkoopadviesbureau dat stevig inzet op inkoop voor overheden en bedrijfsleven. Advies geven we met hart, ziel en geweten. Zodat wij een positieve bijdrage leveren aan een betere wereld. Dit doen we vanuit onze kernwaarden.

Menselijk én zakelijk

Onze ervaren consultants ademen deze waarden. Zij zijn expert binnen hun vakgebied. Weten alles van wet- en regelgeving. Hebben oog voor mens en omgeving. We focussen ons voortdurend op resultaat en vinden duurzame oplossingen op het gebied van inkoop en projectmanagement.

Geavanceerde tools

Wij combineren onze kennis en focus mét geavanceerde tools. Of het nu gaat om  strategieontwikkeling of inkoopsystemen voor spend management, sourcing, scenario analyse, contract- en leveranciersmanagement. Zo weten onze klanten altijd hoe ze ervoor staan.

Dat doen we al ruim vijftien jaar.

Visie op diversiteit

Eén van de kernwaardes van Adjust is dat wij naast zakelijk, vooral ook menselijk te werk willen gaan. Onze kernwaardes staan geborgd in ons Adjust bedrijfsmodel Canvas. Hierbij hoort een visie op diversiteit waarbij wij het belangrijk vinden om met mensen met verschillende achtergronden samen te werken. Vanuit de overtuiging dat we vanuit verschillende achtergronden, elkaar juist kunnen versterken. Hierdoor ontstaan vaak de mooiste resultaten. 

Lees meer over de borging van diversiteit binnen de Adjust organisatie.

Wereldwijd netwerk

Sinds de oprichting van Adjust in 2003 door Guido Winnink voert een team van gedreven professionals projecten uit voor multinationals, grote- en middelgrote ondernemingen, de zorgsector, semi-overheden, gemeenten, provincies, ministeries en andere overheidsinstellingen.

Adjust is een van de oprichters van The Global Sourcing Alliance. Een wereldwijd netwerk van gespecialiseerde inkoopadviesbureaus. Door dit netwerk beschikt Adjust ook over ervaren inkopers in onder andere China, de Verenigde Staten en Duitsland. Omdat de beste oplossingen voor bedrijven ook buiten de landsgrenzen kunnen liggen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Adjust Consulting | Nieuws