Altran koopt consultancy firma Alpha Three Consulting

22 juni 2012 Consultancy.nl

Altran heeft begin juni het Amerikaanse adviesbureau Alpha Three Consulting gekocht. Alpha Three Consulting levert professionele consulting- en projectengineering diensten aan grote overheids-organisaties in de Verenigde Staten. Ongeveer tien adviseurs, verspreid over kantoren in Pennsylvania en New Jersey, zullen door Altran worden overgenomen. Door de overname van het adviesbureau beschikt Altran nu over circa 300 consultants en zeven kantoren in de VS.

Alpha Three Consulting werd in januari 2007 opgericht door Mark Sanders en is sindsdien uitgegroeid tot een niche-engineeringdiensten leverancier in de energie-, nuts- en constructiesectoren. Altran en Alpha Three Consulting waren geen onbekenden voor elkaar, want in de afgelopen jaren hebben de adviesbureaus veelvuldig samengewerkt: "Alpha Three is jarenlang een strategische subleverancier voor Altran geweest en we zijn erg blij dat ze nu onderdeel worden van de Altran-familie", aldus Tom Foley, CEO Altran Noord-Amerika.

Alpha Three-oprichter Mark Sanders zei over de verkoop van zijn adviesbureau aan de van oorsprong Franse consultingfirma: "Altran is een sterk, groeiend en full-service engineeringbedrijf, en ik ben erg enthousiast over het feit dat mijn team en ik onderdeel zullen worden van hun organisatie. Ik heb grote waardering gekregen voor Altrans capaciteiten door in de afgelopen jaren met hen samen te werken, en ik kijk ernaar uit om succesvolle projecten voor Altrans klanten te blijven afleveren."

Nieuws

Meer nieuws over