Clear2Pay oprichter Jurgen Ingels bestuurslid Projective

23 januari 2012 Consultancy.nl

De Belgische programma- en projectmanagement specialist Projective heeft Clear2Pay oprichter Jürgen Ingels benoemd in de Raad van Bestuur. Ingels wordt verantwoordelijk voor het realiseren van de ambitieuze groeistrategie van het adviesbureau – binnen twee jaar verdubbelen in omvang en nieuwe kantoren openen in grote Europese markten.

Projective is sinds de oprichting in 2006 gegroeid tot 50 consultants, verspreid over drie vestigingen (België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk). Projective adviseurs hebben gemiddeld meer dan tien jaar ervaring in de financiële sector.

"Jurgen brengt een schat aan ervaring uit de financiële en technologische sectoren. Hij is een waardevolle toevoeging aan onze raad net nu we beginnen aan een ambitieuze groeistrategie", zei Stefan Dierckx, oprichter van Projective.

Jurgen Ingels bestuurslid Projective

"In de afgelopen vijf jaar heeft Projective indrukwekkende successen bereikt door gebruik te maken van hun diepgaande kennis en ervaring van de financiële sector en projectmanagement om zo een reële impact te hebben op de projecten van hun klanten. Ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan de volgende groeifase, samen met de andere bestuursleden en leidinggevenden ", aldus Jurgen Ingels.

Over Jürgen Ingels
Jürgen Ingels is de oprichter en Chief Financial Officer van Clear2Pay. Voor de oprichting van Clear2Pay was hij werkzaam als Senior Investment Manager bij Dexia Ventures. Binnen de bank was Ingels verantwoordelijk voor investeringen in start-up bedrijven. Naast zijn rol bij Clear2Pay en Projective is hij momenteel lid van de raad van bestuur van verschillende technologische bedrijven, waarbij hij hen helpt om internationaal te groeien door middel van M&A.

Nieuws