Clear2Pay best in class in betaaloplossingen markt

31 juli 2013 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Corporate Executive Board (CEB) TowerGroup heeft Clear2Pay benoemd als een ‘best-in-class’ speler op het gebied van betaaloplossingen.  
 
Researchfirma CEB vergeleek capaciteiten van vendors van grote betalingshubs op vier gebieden: Payments Capability, Payments Operations, Product Support en Enterprise Support.

Het van oorsprong Belgische technologiebedrijf behaalde een #1 positie in drie van de vier categorieën: Payments Operations, Product Support en Enterprise Support. Binnen het gebied ‘Payments Capability’ haalde het de top 3. Clear2Pay heeft haar sterke prestaties te danken aan haar Open Payment Framework (OPF), een systeem dat betalingsprocessen ondersteunt. OPF werd in 2004 gelanceerd en heeft sindsdien een leidende rol ingenomen in de betalingsmarkt. Onder meer RBS, BNY Mellon en de Rabobank maken gebruik van Clear2Pay’s systeem.
 
Clear2Pay - Open Payment Framework
 
“Clear2Pay’s Open Payment Framework heeft een indrukwekkend klantenbestand binnen de markt van betaaldiensten hub producten opgebouwd. Wij waren onder de indruk van de configuratie van deze oplossing, die wordt ondersteund door de BPEL standaard, en ook de insluiting van een Software Development Kit (SDK) die het banken mogelijk maakt de systeemfunctionaliteit uit te breiden” zegt Andy Schmidt van CEB TowerGroup.
 
Warren Gardiner, Chief Product & Strategy Officer van Clear2Pay voegt toe: “Wij zijn erg verheugd over deze onafhankelijke erkenning en zien het als een groot compliment voor onze product-ontwikkeling en delivery teams overal ter wereld. Wij zijn vastbesloten deze top posities vast te houden en zijn ervan overtuigd, dat de spannende nieuwe features die wij in de komende 12 maanden gaan ontwikkelen, daar voor zorgen”.