Oud Atos COO Dominique Illien in Clear2Pay bestuur

14 februari 2013 Consultancy.nl

Clear2Pay heeft Dominique Illien benoemd tot (niet-uitvoerend) bestuurder van de Raad van Bestuur. Hij is afkomstig van Editions Lefebvre Sarrut Group, een bedrijf dat onderzoek en training verzorgt op juridisch gebied, waar hij sinds 2011 de functie van CEO bekleedde. Daarvoor was o.a. actief als COO van Atos Zuid-Europa. Illien wordt samen met de overige bestuursleden verantwoordelijk voor de verdere internationale uitbouw van de payments specialist.
 
Michel Akkermans, bestuursvoorzitter van het financieel en ICT adviesbureau: “Met Dominique Illien krijgen we veel ervaring aan boord op een belangrijk moment in de ontwikkeling van ons bedrijf.  We hebben sinds onze oprichting een sterke groei gekend en daarom moeten we nu zowel op een continue expansie in ons marktsegment focusen als op het optimalisern van de interne processen rond software ontwikkeling en het wereldwijd implementeren van grote projecten. Dominique Illien heeft een goede staat van dienst in grote organisaties en een diep begrip van de uitdagingen in de financiële technologie sector. Zijn onafhankelijke inzichten zullen zonder twijfel zowel onze strategie als uitvoerende capaciteiten versterken in de komende jaren”.
 
Dominique Illien voegt toe: “Ik ben enorm verheugd om deel uit te maken van een snelgroeiend en ambitieus bedrijf als Clear2Pay. Zij hebben vanaf het begin op geheel eigen wijze een nieuwe visie neergezet in een zakelijke omgeving die ik goed ken en vanaf mijn allereerste contacten met de aandeelhouders en de raad van bestuur was er sprake van gedeelde interesses. Ik kijk er enorm naar uit om mijn ervaring binnen grote financiële IT bedrijven in te zetten op het gebied van omzetontwikkeling in projectimplementatie en software ontwikkeling. We zullen ons ook gaan richten op het hergebruik van project en product ervaring binnen het bedrijf wetende dat we tegelijkertijd een totaal nieuwe aanpak bij het moderniseren van betalingsverkeersomgevingen in de markt zetten.”

Nieuws

Meer nieuws over