Coppa haalt Estel Vrielink aan boord als managing partner

01 juni 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Inkoopadviesbureau Coppa heeft Estel Vrielink benoemd tot managing partner.

Bas Bouwman, partner en oprichter van Coppa, laat weten verheugd te zijn met de komst van Vrielink. “De afgelopen vijf jaar hebben we substantiële groei doorgemaakt (zowel de omzet als het aantal medewerkers is verdubbeld). Met Estel aan boord kunnen we meer aandacht geven aan de mens binnen het bureau.”

“Estel brengt een ander geluid met zich mee en een andere kijk op de Coppa-organisatie. We willen de komende jaren verder groeien en bekend worden als de meest aantrekkelijke werkgever binnen ons vakgebied inkoop.”

Estel Vrielink, Managing Partner, Coppa

Sinds de oprichting in 1997 specialiseert Coppa zich in inkoopvraagstukken. Het huidige team van 80 medewerkers helpt klanten – vooral in de zorg en overheid – met het professionaliseren van de inkoopfunctie, het begeleiden van Europese aanbestedingen, het selecteren van inkoopsoftware en het vervullen van interimrollen. Coppa is ook een outsourcingpartner voor inkoopprocessen.

“Coppa heeft een mooi team aan gedreven en ervaren adviseurs en met elkaar kunnen we Coppa naar een nog hoger niveau tillen”, zegt Vrielink over haar ambitie. “‘People first’ staat voor mij voorop; medewerkers stimuleren, uitdagen en laten groeien is de basis voor ons succes en dat succes delen we graag met onze opdrachtgevers.”

Vrielink was hiervoor 12,5 jaar werkzaam bij Hospitality Group, dat sinds begin vorig jaar nauw samenwerkt met Coppa. Daar was ze de afgelopen zes jaar als partner eindverantwoordelijk voor de businessunit Interim & Recruitment. Onder haar leiding is de business flink uitgebouwd en heeft Hospitality Group zijn bekendheid op de arbeidsmarkt verder weten op te schroeven.

Eerder in haar loopbaan bij Hospitality Group werkte Vrielink als adviseur performance management, interimmer bij onder andere PostNL, ’s Heeren Loo en Isala Klinieken, en als manager van de young professionals en interimmanagers werkzaam binnen Hospitality Group.

“Estel weet als geen ander talentmanagement, human resources, coaching, arbeidsmarktcommunicatie en een gezonde bedrijfsvoering in praktijk te brengen. Daarmee gaat zij het verschil maken bij Coppa”, aldus Bouwman.