Hans de Boer versterkt Interim Management-praktijk van Berenschot

27 mei 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Organisatieadviesbureau Berenschot heeft zijn Interim Management-praktijk versterkt met Hans de Boer.

Vanwege zijn ervaring als adviseur én zijn netwerk in de publieke sector werd De Boer eerder dit jaar door Berenschot benaderd om onderdeel te worden van de Interim Management-praktijk.

Deze praktijk bemiddelt en begeleidt zo’n 75 interimmanagers in hun opdrachten op bestuurs- en hoger middenmanagementposities in de private en publieke markt.

Hans de Boer versterkt Interim Management-praktijk van Berenschot

“Vanzelfsprekend kende ik Berenschot al als gevestigde naam in de markt”, vertelt De Boer, die in de afgelopen tien jaar vanuit zijn rol als senior adviseur bij JS Consultancy en BAN PersoneelsDiensten de adviseurs en interimmers van Berenschot veelvuldig tegenkwam bij opdrachtgevers in de publieke sector.

“De gesprekken die ik had versterkten mijn beeld: een gedreven club die vanuit oprechte belangstelling voor haar opdrachtgevers helpt om de opgaven waar zij voor staan te helpen realiseren”, geeft De Boer aan.

Sinds 1 april is hij aan boord als managing consultant, waarbij hij een schakelrol vervult tussen de opdrachtgevers, dienstverlening van Berenschot en het netwerk van interimmanagers.

“De overstap is voor mij een mooie kans om mij verder te ontwikkelen en om Berenschot te helpen met het verder groeien van de interimpropositie”, aldus De Boer. “Berenschot zet complexe vraagstukken van onze opdrachtgevers om naar praktische oplossingen, daar wil ik graag mijn bijdrage aan leveren.”

Rutger Verbeet, managing director People Services & Solutions (waar Interim Management onderdeel van is), laat weten: “We zijn blij dat Hans ons team is komen versterken met zijn kennis en ervaring op interim management-gebied.”

“Hij zal zich bezig gaan houden met het verder ontwikkelen van de interim management-propositie binnen de publieke sector en zal gezien zijn Groningse afkomst een bijzondere aandacht hebben voor de markten in het noorden.”

Berenschot Interim Management is vorig jaar door opdrachtgevers beoordeeld als een van de beste interim management-bureaus van ons land.