Pantar directeur Maarten Adelmeijer naar Berenschot

04 mei 2012 Consultancy.nl

Maarten Adelmeijer (48) is per 1 april in dienst getreden als senior managing consultant bij Berenschot. Hij richt zich bij het adviesbureau op opdrachten op het terrein van Werk & Inkomen bij gemeenten, sociale diensten en bedrijven voor sociale werkvoorziening. Ook gaat hij zich bezighouden met het programmamanagement m.b.t. de drie komende decentralisaties: WWnV, AWBZ/WMO en Jeugdzorg.

Maarten Adelmeijer is afkomstig van Pantar Amsterdam waar hij als bestuurslid en concerndirecteur mede verantwoordelijk was voor de verandering in bedrijfsstrategie als gevolg van de invoering van de WWB en de voorbereiding van de veranderingen ontstaan door bezuinigingen en invoering WWnV.

Adelmeijer heeft daarvoor gewerkt bij de gemeente Amsterdam waar hij de Planning & Control cyclus voor de niet-financiële resultaten heeft opgezet als concerncontroller bij WRA Groep (voorloper van Pantar Amsterdam). Daarvoor werkte hij negen jaar in financiële functies bij Shell bij de raffinaderij in Pernis, de Nederlandse Aardolie Maatschappij, de divisie Oost-Europa op het hoofdkantoor in Londen en als financieel directeur van een op distributie gerichte werkmaatschappij in Gabon.

Nieuws

Meer nieuws over