JBR begeleidt Woonzorgnet bij overname van Compleet Mensenwerk

04 mei 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

JBR heeft een van zijn dealmandaten in de zorgsector tot een succesvolle sluiting zien komen. De M&A-consultants van het bureau adviseerden Woonzorgnet gedurende zijn overname van Compleet Mensenwerk.

Woonzorgnet is een zorgonderneming die in kleinschalige woonvoorzieningen en ambulant mensen met een ggz-indicatie begeleidt en ondersteunt bij wonen, werken en zinvolle dagbesteding. De zorginstelling zet zich vooral in voor mensen met psychiatrische problemen, autisme en verslavingsissues.

Met het inlijven van Compleet Mensenwerk verdiept Woonzorgnet zijn dienstverlening voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vanuit zijn vestigingen in Wageningen en Druten biedt de zorgverlener woonbegeleiding en ambulante begeleiding aan kwetsbare mensen die gebruikmaken van ZIN (Zorg In Natura) en mensen met een PGB (persoonsgebonden budget).

JBR begeleidt Woonzorgnet bij overname van Compleet Mensenwerk

De zorginstelling werkt in opdracht van diverse gemeenten in Regio Centraal Gelderland, Food Valley en Nijmegen Rivierenland.

“Compleet Mensenwerk biedt een goede regionale aansluiting en helpt ons met het leggen van een nog sterkere verbinding tussen zorg en participatie binnen het sociaal domein”, aldus Bas Steenbergen, bestuurder van Woonzorgnet.

JBR leverde strategisch en financieel advies aan Woonzorgnet. Het dealteam bestond uit Caspar van der Geest, Thomas van Amerongen en Melvin Zandstra.

Voor Compleet Mensenwerk betekent de krachtenbundeling dat de instelling zich verder kan ontwikkelen, vertelt oprichter Marc Visschers. “Ik ben er trots op dat Compleet Mensenwerk met deze stap behoort tot een organisatie die een prominente positie op de markt van begeleid wonen, ambulante zorg, re-integratie en participatie inneemt.”

Eerder dit jaar was JBR ook betrokken bij de zorgdeal tussen NC Medical en het Belgische Hospidex.