Emilie Tacke start in Corporate Finance-praktijk van Kruger

25 april 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Kruger heeft haar Corporate Finance-praktijk versterkt met Emilie Tacke in de functie van Consultant.

Met haar komst voegde Emilie Tacke zich bij het team van circa 25 collega’s, met wie ze inmiddels bijna twee maanden heeft mogen samenwerken. En met veel plezier, zo geeft Emilie aan. “Het is mooi om de bevlogenheid van mijn collega’s te zien. Samen met hen werk ik graag aan de beste oplossing voor de klant.”

Naast corporate finance-diensten is het bureau uit Rotterdam ook actief op het vlak van strategie, herstructureringen en waardeoptimalisatie. Tevens heeft Kruger praktijken gericht op interim-management en executive search.

Emilie Tacke start in Corporate Finance-praktijk van Kruger

“Bij Kruger staan de belangen van de ondernemer voorop en een persoonlijke aanpak is dan ook de rode draad in onze dienstverlening”, aldus Emilie.

Voorafgaande aan haar start bij Kruger rondde Emilie twee masters aan de Universiteit van Tilburg (Finance en Organization Studies). Tijdens haar studie volgde ze een semester in de Verenigde Staten.

Gedurende haar studietijd deed ze ook al enige werkervaring op binnen de bankensector (onder meer als assistent accountmanager bij Rabobank) en het mkb-domein.

Gevraagd welke kwaliteiten ze meebrengt naar haar nieuwe werkgever, laat Emilie weten te beschikken over een “passie voor het analyseren van financiële gegevens”. Ze vult aan: “Ik vind het leuk om diep in de cijfers van een onderneming te duiken.”

Wel wijst ze erop dat de dynamiek van een organisatie en de sociale aspecten “minstens zo belangrijk” zijn bij het aanvliegen en oplossen van ingewikkelde projecten. “Achter de cijfers schuilt altijd een verhaal: het verhaal van een ondernemer”, licht ze toe.