4 Young Professionals in dienst bij SeederDeBoer

20 september 2011 Consultancy.nl

Organisatieadviesbureau SeederDeBoer neemt per 1 oktober 4 nieuwe Young Professionals (YP) in dienst. De YPs behoren tot de derde lichting van het programma - SeederDeBoer is in de herst van 2010 gestart met een Young Professional Pool. De instroom van de nieuwe Young Professionals sluit aan bij de groeiambitie van SeederDeBoer.

SeederDeBoer is op dit moment met circa 50 mensen actief in de markt. Het adviesbureau heeft ambitieuze groeidoelstellingen voor de komende jaren. SeederDeBoer heeft aangegeven dat het door wil groeien naar ongeveer 40 adviseurs, 20 young professionals en 30 zelfstandigen in 2015. Het adviesbureau benadrukt wel dat groei op zich geen doel is. “Groei in omvang is echter wel van groot belang om continuïteit te bieden en ons te blijven ontwikkelen in ons vak” aldus een woordvoerder van SeederDeBoer.

Over SeederDeBoer
SeederDeBoer is in oktober 2005 opgericht door René Seeder en Pieter de Boer. Beide ervaren adviseurs hadden een gezamenlijk verleden bij o.a. Ernst & Young Consulting en Capgemini Consulting. SeederDeBoer richt zich op onder meer strategie, besturing, verandermanagement, procesarchitectuur, technologie-implementaties en complexe reorganisaties.

Nieuws

Meer nieuws over