Synechron rondt integratie van Citihub Digital af

08 februari 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Ruim een jaar na de overname van Citihub Digital heeft Synechron de integratie van de technologieconsultancy afgerond. Daarmee is het Citihub Digital-merk nu definitief van het toneel verdwenen.

Synechron nam in oktober 2020 Citihub Digital over. Daarmee voegde het wereldwijde advies- en technologiekantoor zo’n honderd consultants en staf toe aan zijn kantoren in Londen, New York, Toronto en Hongkong.

De afgelopen vijftien maanden hebben de twee organisaties gewerkt aan het integreren van hun teams. Inmiddels zijn alle projecten, mensen en assets volledig overgeheveld naar Synechron.
Synechron rondt integratie van Citihub Digital af

“We zijn verheugd dat alle talenten van Citihub zich formeel bij Synechron hebben aangesloten, na reeds nauw te hebben samengewerkt sinds de krachtenbundeling een feit is”, zegt Synechron-medeoprichter en -CEO Faisal Husain over de mijlpaal. 

Citihub Digital maakt nu deel uit van Synechrons consultingteam en richt zich vooral op IT-transformaties. De senior specialisten van het team zijn experts op het gebied van digitale transformaties, het moderniseren van applicaties, datamanagement en cloudimplementaties.

Chris Allison, medeoprichter van Citihub Digital, laat weten: “Synechron is de beste partner om samen het volgende niveau mee te bereiken. We zijn verheugd om nu officieel deel uit te maken van hun familie.”

Wereldwijd telt Synechron meer dan 13.000 professionals, die actief zijn in ongeveer twintig landen. Het Nederlandse kantoor telt meer dan 100 professionals.