Student Consultant door grens van 30 met nieuwste lichting

01 februari 2022 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Student Consultant heeft de afgelopen maanden zijn rappe groei voortgezet. Met de toevoeging van acht nieuwe consultants is het door studenten gerunde adviesbureau inmiddels door de grens van 30 professionals gebroken.

Robin Gertsen volgt momenteel de bachelor Economics & Business Economics aan de Radboud universiteit in Nijmegen. Met met zijn “oplossingsgerichte denkwijze” streeft Robin ernaar passende adviezen te presenteren bij een diversiteit aan projecten.

“In de rol van consultant hoop ik mijn analytische vaardigheden verder te verbeteren en mee te werken aan interessante opdrachten.”

Robin Gertsen, Spence van Asperdt, Niek Berends, Sjoerd Flippo, Gijs Cornielje, Quinten Korpershoek, Jop Huijben, Sebastiaan Hartman

Ook Spence van Asperdt studeert aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, waar hij de bachelor Artificial Intelligence volgt.

“Student Consultant geeft mij de kans om praktische ervaring op te doen binnen mijn vakgebied. Op deze manier kan ik de kennis van mijn opleiding in de praktijk in werking zien en verder groeien als persoon door huidige vaardigheden te versterken en nieuwe vaardigheden op te doen.”

Niek Berends volgt de bachelor International Business aan Maastricht University. Gedurende zijn studie heeft hij een brede bedrijfskundige kennis opgedaan, daarnaast volgt hij een specialisatie in Emerging Markets en heeft hij een interesse in finance.

“In het jonge en ambitieuze bedrijf Student Consultant kan ik kennismaken met verschillende bedrijven en en hun bedrijfsvoeringen, kennis die ik in mijn toekomstige carrière kan gebruiken.”

Sjoerd Flippo volgt momenteel de bachelor Economics and Business Economics aan de Universiteit van Maastricht. Door zijn breed georiënteerde studie heeft hij interesse opgebouwd in verschillende sectoren zoals finance, micro-economie en aandelen.

“Bij Student Consultant ga ik de theoretische kennis die ik tijdens mijn studie opdoe inzetten om de projecten met kwaliteit af te ronden.”

Gijs Cornielje volgt net als Spence de bachelor Artificial Intelligence aan de Radboud Universiteit. Tijdens de studie leert hij veel over de theoretische kant van data en kunstmatige intelligentie.

Door aan consultancyprojecten te werken verwacht hij ervaring op te doen met het datagedreven oplossen van echte problemen binnen het bedrijfsleven. “Ik krijg nu de kans om mijn kennis ook in de praktijk toe te passen.”

Quinten Korpershoek volgt momenteel de bachelor bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit, waar hij daarnaast ook mentor is voor de eerstejaarsstudenten. Hiervoor rondde hij een studie in de technisch bedrijfskunde af aan de Hogeschool Rotterdam.

“Bedrijven helpen en ondersteunen is voor mij een grote passie. Door middel van Student Consultant hoop ik zoveel mogelijk bedrijven te mogen helpen.” 

Jop Huijben volgt momenteel de master International Business aan Maastricht University, waarbij hij zich specialiseert in Managerial Decision-Making en Control.

“Na het afronden van mijn bachelor Bedrijfskunde wilde ik mijn theoretische kennis toepassen en praktijkervaring opdoen. Student Consultant biedt mij de kans om tijdens het studeren mijn theoretische kennis samen met andere studenten direct toe te passen in de praktijk, waardoor ik mij verder kan ontwikkelen als professional.”

Sebastiaan Hartman heeft recent de bachelor Economics and Business Economics aan de Universiteit Utrecht afgerond. Zijn passie ligt bij data science en na zijn studie wil hij zich graag verdiepen in het vak. 

“Data science kan tegenwoordig op bijna alles toegepast worden, en ik kijk er erg naar uit om dit als tool te gebruiken bij de projecten van Student Consultant.”