Deloitte trekt duurzaamheidsexpert Priti Hoffmann aan als partner

07 februari 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Deloitte heeft kort na de aanstelling van Shirley Tewary wederom een nieuwe partner toegevoegd aan zijn Risk Advisory-praktijk: Priti Hoffmann.

Priti Hoffmann brengt meer dan twintig jaar aan werkervaring mee naar het accountants- en advieskantoor.  De afgelopen vijftien jaar was ze actief op het gebied van duurzaamheid.

Ze maakt de overstap vanuit DNV, waar ze de rol van Sustainability Leader voor de Benelux bekleedde. Gedurende haar meer dan tien jaar bij DNV zette ze zich in voor tal van opdrachtgevers (vooral klanten in de zware industrie zoals ArcelorMittal, CRH, LafargeHolcim en Lhoist), waar ze zich bezighield met het verduurzamen van hun primaire processen en bedrijfsvoering.

Priti Hoffmann, Partner, Deloitte

Andere sectoren waar Hoffmann ervaring opdeed zijn onder meer de chemie (DSM), consumer goods & food & beverage (Nestlé), energie (Scottish Power, EDF) en tabak (JTI).

Deze ervaring zet ze nu in bij Deloitte, waar ze zich focust op de energie, hulpbronnen en industrie (ER&I)-sector. Ze richt zich op het helpen van klanten bij het realiseren van hun decarbonisatie-agenda, van de productie van materialen voor zonnepanelen, windturbines en batterijen door de chemische industrie tot het opvoeren van de productie van hernieuwbare energie.

“ER&I speelt een centrale rol in de transformatie naar een net zero wereld. We zijn erg blij dat Priti ons komt versterken als onderdeel van onze investering in senior talent dat een impact heeft op het duurzaamheidsdomein hier in Nederland”, vertelt Harvey Christophers, Sustainability Services Lead bij Deloitte. “Haar focus op een sector in zo’n overgangsfase zal van cruciaal belang zijn voor onze impact in samenwerking met onze klanten.”