Shirley Tewary keert terug naar Deloitte als partner in risk advisory

13 januari 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Deloitte heeft het partnerteam van zijn Risk Advisory-praktijk versterkt met Shirley Tewary.

De 48-jarige Shirley Tewary werkte eerder bijna drie jaar voor Deloitte in Zuid-Afrika, waar ze opgroeide en later haar masteropleiding afrondde (aan de Universiteit van KwaZulu-Natal in Durban).

Bij Deloitte groeide ze door naar de rol van Senior Manager binnen de Consulting-divisie, om vervolgens de overstap te maken naar Big Four-branchegenoot EY. Daar werkte ze ruim tien jaar binnen de Advisory-tak, in haar laatste rol als partner.

Shirley Tewary keert terug naar Deloitte als partner in risk advisory

De afgelopen vier jaar runde Tewary haar eigen consultancybedrijf, gericht op het helpen van klanten met financiële verslaglegging en op het snijvlak van risk & controls, governance en accountability. Begin deze week keerde Tewary terug naar Deloitte, waar ze is benoemd tot partner binnen de Risk Advisory-praktijk van Deloitte Nederland.

“Shirley zal samenwerken met het bestaande team om haar wereldwijde ervaring, onder meer in het werken op C-level niveau, naar de lokale klanten te brengen”, geeft Harvey Christophers aan, Managing Partner van de Risk Advisory-praktijk en voorheen Managing Partner van Deloitte’s Cape Town-kantoor in Zuid-Afrika.

Eind vorig jaar verwelkomde Deloitte in ons land ook Jeannette Homan als partner binnen de Risk Advisory-divisie.