Accuracy promoveert Martijn Hulisélan tot principal

13 januari 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Accuracy heeft met ingang van 1 januari 2022 Martijn Hulisélan benoemd tot principal.

Het is voor Martijn Hulisélan al de vierde promotie binnen het strategisch en financieel advieskantoor. Hij sloot zich in 2008 aan bij Accuracy (een jaar na de oprichting van het kantoor in Nederland) na eerder vijf jaar te hebben gewerkt bij PwC.

De afgelopen jaren heeft Hulisélan uitgebreide ervaring opgedaan op het gebied van fusies en overnames. Zo heeft hij tal van corporate organisaties en private equity-bedrijven ondersteund met buy-side en sell-side financial due diligence-projecten. Ook hielp hij klanten met het opstellen van waarderingen, het uitvoeren van onafhankelijke businessreviews en het oplossen van financiële geschillen.

Martijn Hulisélan, Principal, Accuracy

Enkele van de projecten die op zijn cv prijken zijn onder meer het helpen van House of HR bij de acquisitie van Cohedron, het adviseren van Bolster Investments Partners bij de aankoop van Infoplaza en Weeronline en het bijstaan van DSM op verschillende internationale projecten, onder andere bij de acquisitie van Glycom, First Choice Ingredients en Vestkorn Milling.

Bij deze deals gaf Hulisélan leiding aan Accuracy’s team dat de buy-side financial due diligence verzorgde.

“We zijn trots dat we ons managementteam kunnen versterken vanuit de eigen gelederen”, laat Leontine Koens-Betz weten, Managing Partner van Accuracy in Nederland.

“Martijn heeft een enorme bijdrage geleverd aan onze groei en ontwikkeling in de Nederlandse markt – de promotie is een erkenning daarvan. Hij heeft zijn sporen in financieel advies ruimschoots verdiend, en kent het bedrijf door en door. Hij onderscheidt zich binnen het Accuracy-team vanwege zijn doorzettingsvermogen en managementkwaliteiten.”

Hulisélan reageert enthousiast op zijn promotie: “Ik heb me vrij snel na de oprichting van Accuracy in Nederland aangesloten bij de organisatie en de grote ontwikkeling – zowel nationaal als internationaal – van dichtbij meegemaakt en hieraan mogen bijdragen. Ik ben trots op de promotie en kijk ernaar uit om de verdere groeiplannen samen met het team te kunnen gaan realiseren.”

Accuracy telt wereldwijd meer dan 400 professionals, werkzaam vanuit 17 kantoren in Europa, Amerika, Azië en Afrika. Het Nederlandse team telt circa 35 consultants.