Kruger promoveert Erwin Sturkenboom tot partner

05 januari 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Corporate finance- en restructuring specialist Kruger heeft Erwin Sturkenboom benoemd tot partner. De ervaren adviseur wordt de zevende partner binnen het kantoor.

Erwin Sturkenboom sloot zich in 2016 – na eerst ervaring te hebben opgedaan als retailondernemer – als consultant aan bij Kruger. Het Rotterdamse kantoor geldt als een specialist in restructuring- en corporate finance-vraagstukken en helpt klanten verder met strategievorming, opvolging, (interim) management, executive search en rendementsverbetering.

Sturkenboom voelde zich direct op zijn plek bij Kruger. “Ik voel me heel erg thuis in de werkwijze van Kruger, waarbij in lastige situaties met een pragmatische insteek zo snel mogelijk een oplossing wordt gevonden.” Zijn sterke trackrecord van de afgelopen jaren ziet Sturkenboom nu beloond met deze benoeming.

Erwin Sturkenboom, Partner, Kruger

In zijn nieuwe rol als partner wordt hij nog meer direct het aanspreekpunt voor klanten en andere belanghebbenden. Daarnaast zal hij nog actiever naar buiten treden voor het opbouwen en onderhouden van relaties. Door het uitbouwen van het partnerteam kan Kruger zijn klanten – veelal familiebedrijven en/of ondernemingen met DGA’s – naar eigen zeggen nu nog beter van dienst zijn.

Ook als partner blijft Sturkenboom zijn analytische vaardigheden inzetten, zowel voor ondernemers als intern. “Door kennis van zaken is hij een goede gesprekspartner voor het management en de diverse stakeholders van een onderneming”, laat een woordvoerder weten. “Erwin is een leuke spontane vent die qua pragmatiek uitstekend past bij de vraagstelling van onze klanten en bij het profiel van Kruger.”

Zijn werkzaamheden binnen Kruger geven Sturkenboom al jaren veel voldoening, zo vertelt de kersverse partner. “De diversiteit aan vraagstukken, sectoren, bedrijven en mensen vereist een brede blik en nieuwe situaties dwingen je steeds weer nieuwe inzichten te krijgen. Die intellectuele uitdaging heeft mij altijd aangesproken.”

“Het werken met voornamelijk het middenbedrijf betekent dat je een onderneming in zijn geheel moet leren kennen en dat je werkzaamheden een directe en relevante impact hebben. Dat geeft veel energie.”