Turner opnieuw nummer 1 strategisch adviesbureau van Nederland

15 december 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Voor het tweede jaar op rij is Turner door beslissers verkozen tot het beste strategisch adviesbureau van ons land.

Martijn Babeliowsky, managing partner van Turner, laat in een reactie op de bijzondere erkenning weten dat het bureau uit Leusden “ontzettend trots” is op de topnotering in de strategie-advies ranking van de MT1000-lijst

Het middelgrote bureau blijft in de lijst tientallen toonaangevende namen uit de branche voor, waaronder de prestigieuze Amerikaanse strategiehuizen als McKinsey en Boston Consulting Group, de strategiepraktijken van de Big Four-kantoren en oer-Hollandse partijen zoals TwynstraGudde, Berenschot en Ecorys.

Turner opnieuw nummer 1 strategisch adviesbureau van Nederland

“Eén keer de nummer 1-positie behalen in de lijst is prachtig, maar twee keer op rij is een patroon. Mooi dat dit is gelukt”, zegt Babeliowsky. 

Het jaarlijkse onderzoek van Management Team meet de ervaringen van meer dan 4.000 zakelijke beslissers. Zij kunnen meerdere dienstverleners beoordelen – voorwaarde is wel dat ze ergens in de afgelopen drie jaar met de partij die ze beoordelen hebben samengewerkt. Respondenten zijn met name bestuurders en senior managers.

Vooral op het gebied van klantgerichtheid gooit Turner hoge ogen onder klanten: het bureau is de enige partij die een score van 5 op een schaal van 5 wist te scoren. Maar ook op het gebied van excellente uitvoering en productleiderschap behoort Turner tot de koplopers.

Volgens Tjalle Hoekstra, senior manager bij Turner, ligt de sleutel tot het succes in de aanpak die het bureau hanteert. “We werken met echte specialisten binnen hun domein. En we doen dat vanuit een heldere en bewezen aanpak, Strategie = Executie. Evidence-based sneller verbeteren, vernieuwen en innoveren in een nieuwe tijd.”

“Daarbij werken we samen met de klant aan de best passende strategie, en hebben we oog voor de impact voor alle belanghebbenden, waaronder de maatschappij.”