Ervaren adviseur Maarten Altena aan de slag bij Möbius

01 december 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Möbius heeft Maarten Altena benoemd tot Senior Management Consultant in zijn Nederlandse team.

Maarten Altena is een strategisch senior management consultant en projectmanager met bijna twintig jaar ervaring binnen de publieke en private sector, opgedaan in zowel de Verenigde Staten als in ons land.

In zijn vroege loopbaan was hij in de VS jarenlang actief als programmamanager in het sociale domein. Terug in Nederland was hij acht jaar actief binnen het onderwijsdomein en startte hij in 2012 vervolgens zijn eigen adviesbureau, gericht op migratie- en transitievraagstukken van expats en buitenlandse bedrijven die zich in Nederland willen vestigen.

Maarten Altena, Senior Management Consultant, Mobius

De dienstverlening van zijn bureau richtte zich daarnaast op het ontwikkelen van menselijk kapitaal, business change management en digitale strategieën. Dat deed hij voor opdrachtgevers in de juridische, financiële en publieke sector en het mkb (startups en scale-ups).

Altena geldt als een expert in strategische en operationele business- en organisatieprocessen voor het mkb-segment, maar eveneens voor wereldwijde concerns en internationale organisaties. Fusie- en overnametrajecten met een focus op organisatie- en cultuurverandering vormen een specialisme van de ervaren adviseur.

“Met het vitale team van Möbius zie ik groot groeipotentieel om zowel internationale bedrijven in Nederland, alsmede bedrijven die juist hun vleugels in Europa willen uitslaan te begeleiden in verandering, versterking van hun marktpositie of verduurzaming”, laat Altena weten in reactie op zijn aanstelling.

Professioneel en betrokken

Altena voelt zich kort na de start bij Möbius al helemaal op zijn plek binnen het team. “Zonder uitzondering zijn het geweldig capabele en vooral ook vriendelijke collega’s om mee samen te werken.”

Met ruim 100 consultants voert Möbius (opgericht in 1997) projecten uit in de overheidssector, industriële sector, gezondheidszorg en service-omgeving, gericht op strategische momenten voor organisaties.

Het bureau is actief vanuit kantoren in Utrecht, Brussel en Sint-Martens-Latem (België) en Parijs (Frankrijk).