Maud van Hees en Nadine Tenbergen starten bij Energyprofs

29 november 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Energyprofs heeft twee nieuwe professionals verwelkomd binnen zijn team. Zowel Maud van Hees als Nadine Tenbergen is inmiddels aan de slag op een uitdagende opdracht in de energiesector.

Maud van Hees komt vers uit de schoolbanken. Ze behaalde een master Culture Organization & Management aan de Vrije Universiteit Amsterdam en wist al tijdens haar studietijd dat consultancy en de energiesector hoog op haar verlanglijst stonden. Bij Energyprofs komen beide elementen samen.

“Tijdens mijn studie werkte ik een tijd als toegepast psycholoog en loopbaancoach, en toen kwam ik erachter hoeveel impact organisatiemanagement kan hebben op individuele prestaties. In de consultancy kan je aan complexe organisatievraagstukken werken in uiteenlopende gebieden, dat trok me aan”, vertelt Maud.
Maud van Hees en Nadine Tenbergen starten bij Energyprofs

“Daarnaast inspireert de energiesector mij enorm omdat de sector enorm in beweging is en een grote maatschappelijke impact heeft. Denk alleen al aan de energietransitie.”

Maud keek naar verschillende bureaus die actief zijn in de sector, maar nadat ze kennismaakte met Energyprofs was haar keuze snel gemaakt. “De werksfeer sprak me direct aan. Net als de persoonlijke benadering die ik kreeg tijdens de sollicitatiegesprekken en de mensgerichte invulling van consultancy die centraal staat binnen de visie van het bureau.”

Inmiddels is Maud volop aan de slag met haar eerste klantopdracht bij Stedin, waar ze de functierollen van de verschillende teams binnen Hoogspanning op papier mag zetten.

Nadine Tenbergen trad in dienst na het afronden van haar master Organization Design & Development aan de Radboud Universiteit. Ze kijkt er erg naar uit om als business consultant aan de slag te gaan en om “waarde te leveren” aan veranderinitiatieven bij opdrachtgevers van het bureau.

Ook bij Nadine ontstond de interesse voor consultancy al tijdens haar studie. Na het voltooien van haar scriptie – die draaide om de impact van zelfsturing op medewerkers – zag ze een goede fit met Energprofs.

“Door mijn scriptie is mijn interesse gewekt om niet alleen de operations te begrijpen, maar ook de rol van de medewerkers te overzien en hen te betrekken. Dit sluit naadloos aan op het motto van Energyprofs: ‘It’s all about people’.”

Nadine werkt inmiddels mee aan een procestransformatie bij EDSN, een organisatie die samen met de regionale netbeheerders werkt aan de ICT-infrastructuur die nodig is voor de energietransitie.

Ze richt zich op het stroomlijnen en ondersteunen van het proces voor externe inhuur. Tegelijkertijd wil EDSN ook een professionaliseringsslag slaan in de inkoopprocessen.