Laudame breidt MT uit met vijftal vanuit de eigen gelederen

23 november 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Laudame Financials, een zakelijke dienstverlener volledig gericht op het financedomein, heeft zijn managementteam uitgebreid met een vijftal vanuit de eigen gelederen.

Het nieuwe MT wordt net zoals de afgelopen twintig jaar geleid door Gilles Kok, die het bedrijf in 2000 oprichtte na een financecarrière in vastgoed (Burgland Vastgoed) en olie & gas (Shell). Onder zijn leiding is het bureau de afgelopen twee decennia gegroeid tot een bekende speler in de markt voor detachering, werving & selectie en interim binnen het financiële vakgebied (accounting, finance en controlling).

Bram Schot blijft de financieel directeur van het bedrijf. Hij was hiervoor onder meer accountant bij EY, chief financial officer bij interimbureau Novisource en directeur bij Laudame Financials gedurende zijn tijd bij het kantoor tussen 2011 en 2013.

Laudame breidt MT uit met vijftal vanuit eigen gelederen

Het duo wordt per 1 oktober bijgestaan door een groep van vijf nieuwe managers, die elk hun sporen hebben verdiend binnen Laudame Financials. Maris Moerman wordt in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor de algehele strategie van Laudame. Jan-Willem Oosterom richt zich op het commerciële beleid van het bedrijf.

Henric Doeven gaat zich binnen het MT richten op sourcing van zowel het eigen team als de samenwerking met zzp’ers. De jongste van de nieuwe toetreders, Cora Plomp-Speksnijder, neemt de HR-portefeuille onder haar hoede. Sjaco Trouwborst wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de consultancyactiviteiten van Laudame Financials.

“Deze stap past goed in mijn wens om, zo veel als mogelijk, de mooie cultuur die we binnen Laudame Financials hebben te behouden in deze volgende fase van het bedrijf. Om ervoor te zorgen dat de mensen die al jarenlang meebouwen aan deze organisatie zich blijven herkennen en mogen vertrouwen op continuering van beleid”, zegt oprichter Kok.

Belangrijkste doelstelling in de “volgende fase” vormt het uitbouwen van het netwerk buiten de kerngebieden Zuid- en Noord-Holland. Ook wil Laudame Financials zich meer ontwikkelen richting een consultant, waarbij het advies levert aan klanten op het gebied van finance en ook de projectbegeleiding voor zijn rekening neemt.

“Ik heb er alle vertrouwen in dat Laudame met dit MT een goede toekomst tegemoet gaat”, sluit Kok af.