Aeves Groep benoemt nieuwe bestuurders en business unit managers

16 november 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Inkoopdienstverlener Aeves Groep voert per 1 januari 2022 verschillende wijzigingen door in zijn topstructuur.

Het tweekoppig bestuur zal worden gevormd door Sherief Abdalla in de rol van Chief Executive Officer (hij is een van de twee oprichters) en Claire Leussink-Nies in de rol van Chief Commercial Officer (zij volgt oprichter Pieter van der Vloed op die een stap terug doet). Samen met financieel directeur Adriaan Pekelharing vormen zij de directie.

Ook zijn professionals (her)benoemd als algemeen directeur van de vijf verschillende labels binnen Aeves Groep: AevesBenefit, Procumulator, Het NIC, Aeves Interim Management en Aeves Executive Search.

Aan het roer van AevesBenefit komt Léon Fleuren te staan. Hij volgt Sherief Abdalla op. Fleuren geeft momenteel leiding aan de inkoopconsultancy-tak en was eerder in zijn loopbaan werkzaam in de adviespraktijken van Capgemini en Deloitte. Roos de Ruiter-Eyckenschild volgt Claire Leussink-Nies op als algemeen directeur van Het NIC, een specialist in inkoopdiensten voor de publieke sector.

Andries Faas was al algemeen directeur van Procumulator (gericht op outsourcing van inkoopprocessen) en behoudt deze rol. Kas Bahrami en Boudewijn Meijs worden business unit manager van respectievelijk Aeves Interim Management en Aeves Executive Search. Tot slot Nienke wordt Kieft benoemd tot Manager Operations van de Aeves Groep.

“De structuurwijzigingen en nieuwe benoemingen vormen de volgende stap in de professionalisering van AevesGroep”, zegt Abdalla. “We zijn in het bijzonder trots dat we al deze posities met eigen mensen hebben kunnen invullen. Het illustreert de groeikansen die er liggen binnen het bedrijf.”