Erik Berden wordt partner bij Eden McCallum in Nederland

24 september 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Eden McCallum heeft een nieuwe partner benoemd in zijn Amsterdamse kantoor: Erik Berden.

Erik Berden brengt meer dan vijftien jaar ervaring in de consultancybranche mee naar Eden McCallum, een management consultancykantoor dat vooral bekend staat om zijn inzet van een flexibele schil van zelfstandige topconsultants. De meeste consultants in het netwerk van Eden McCallum hebben een achtergrond bij een van de grote strategiebureaus en Big Four-kantoren.

De afgelopen twee jaar was Berden een partner bij SparkOptimus, waar hij verantwoordelijk was voor grote klanten in de consumer goods en retail sectoren en het uitvoeren van grote projecten. Daarvoor werkte hij jarenlang bij Boston Consulting Group en Kearney (destijds nog A.T. Kearney), waar zijn focus lag op strategische en transformatievraagstukken in de private equity en consumer goods & retail sectoren.

Erik Berden, Partner, Eden McCallum

Verder heeft Berden gewerkt in commerciële rollen bij Lazada (nu onderdeel van Alibaba) en Unilever.

Bij Eden McCallum zal Berden voornamelijk werken met klanten in de sectoren consumer goods, private equity en technologie/digital. “Ik kijk ernaar uit om mijn brede mix van consulting- en lijnervaring te benutten om blijvende impact te creëren voor onze cliënten”, aldus de kersverse partner.

Dena McCallum, één van de twee oprichters van Eden McCallum (de ander is Liann Eden), zegt over de benoeming: “Erik brengt geweldige expertise op gebieden die nu zeer relevant zijn voor onze cliënten. Zijn commerciële achtergrond en ervaring als strategy consultant vormen een geweldige troef en we zijn verheugd om hem te verwelkomen in ons leadership team.”

Eden McCallum is sinds 2008 actief in Nederland. Het Amsterdamse kantoor werd opgericht door en staat nog steeds onder leiding van voormalig McKinsey-dames Heleen Wachters en Marjon Wanders.