Het Management Development programma van Arlande

17 september 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Het Management Development programma van Arlande is een tweejarig ontwikkelingsprogramma voor jonge managementtalenten.

Gedurende het programma krijgen professionals binnen het managementdomein de mogelijkheid om een intensief traject te volgen die hun klaarstoomt voor de tweede stap in hun loopbaan. Dit alles in een uitdagende en stimulerende omgeving, in samenwerking met ervaren collega’s. 

Het programma is exclusief voor professionals met paar jaar werkervaring, waaronder ervaring in een leidinggevende of coördinerende rol. Tijdens het traject kunnen zij zich breed oriënteren in een managementomgeving, voeren ze verschillende opdrachten uit bij diverse opdrachtgevers en werken ze aan hun leiderschaps- en adviesvaardigheden. Ook krijgen ze een coach toegewezen die meehelpt met het realiseren van leerdoelen.

Meer weten over het programma? In onderstaande video delen huidige en vroegere deelnemers hun ervaringen: 

Initiatiefnemer Arlande is een management- en adviesbureau met ruim 50 collega’s en een netwerk van aangesloten externe associates. Het bedrijf helpt opdrachtgevers met het realiseren van projecten door het leveren van consultancy en interim diensten, met een focus op de branches onderwijs en overheid. 

Het Management Development programma gaat elk jaar in januari van start.