Bureau Tromp stelt Boudijn Driesen aan als managing partner

08 september 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Operational Excellence-specialist Bureau Tromp heeft Boudijn Driesen benoemd tot Managing Partner.

Het creëren van een nieuwe Managing Partner-rol maakt deel uit van de ambitie van het bureau om “de volgende stap te zetten in zijn groeireis”, vertellen Bas Kooijman en Reinier Tromp, die Bureau Tromp tien jaar geleden oprichtten.

“Sinds de start in 2010 hebben we ontzettend veel bereikt en mooie klanten bediend. Zo hebben we al meer dan 15.000 deelnemers mogen opleiden tot Lean (Six Sigma)-specialist en vele organisaties geadviseerd over en concreet geholpen met organisatie- en procesverbeteringen”, aldus de oprichters. “We willen nog verder groeien en zo nog meer bedrijven helpen om hun prestaties te verbeteren. Met de komst van Boudijn gaan we nu de volgende stap zetten.”

Boudijn Driesen, Managing Partner, Bureau Tromp

Driesen (die deze zomer is geïnstalleerd) heeft als opdracht gekregen de groeiplannen van het adviesbureau te gaan leiden. “Ik kijk ernaar uit om samen met de collega’s nog meer organisaties van advies te kunnen voorzien en mensen op te leiden. Bureau Tromp is een topbureau en de missie om ‘elke organisatie in Nederland slimmer te laten werken’ spreekt mij enorm aan.”

De afgelopen jaren was Driesen onderdeel van het directieteam van ManpowerGroup Nederland en was hij als Managing Director eindverantwoordelijkheid voor Experis Nederland, bestaande uit de IT-bedrijven Peak-IT, Ciber en iSense.

Daarvoor werkte hij jarenlang in de zakelijke dienstverlening, onder meer als partner bij executive search-kantoor Holtrop Ravesloot, als Managing Director van Kneppelhout & Korthals Advocaten en tien jaar (onder meer als partner) bij Boer & Croon. Eerder werkte hij voor Randstad als Regiomanager en voor KPN, waar hij zijn loopbaan begon als managementtrainee.

“Met zijn achtergrond is Boudijn dé persoon om onze ambitie waar te maken”, besluiten Kooijman en Tromp.