Anne Verschoor kiest voor nieuwe uitdaging bij Summiteers

25 augustus 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Anne Verschoor heeft zich vorige maand aangesloten bij Summiteers. Ze brengt enkele jaren aan ervaring mee vanuit de bankensector. Ze vertelt over haar keuze voor het adviesbureau en hoe zij haar start heeft ervaren.

“Ik wilde me graag verder ontwikkelen in strategische veranderprojecten”, trapt Anne af. Tijdens de ruim tweeënhalf jaar die ze hiervoor bij Rabobank doorbracht – eerst als trainee en later als Junior Business Manager– deed ze op dit vlak reeds ervaring op. “En dat beviel erg goed”, geeft ze aan. “Bij Summiteers wil ik graag meer leren over hoe je dit soort vraagstukken bij verschillende type klanten aan kunt pakken.”

Haar keuze voor Summiteers was snel gemaakt. Gevraagd naar welke indruk het bureau bij haar heeft achtergelaten tijdens het sollicitatieproces en haar onboarding geeft ze aan: “Als een relaxte groep mensen die altijd in zijn voor een lolletje, maar tegelijkertijd gebrand zijn op het leveren van goed werk voor de klant.”

Anne Verschoor kiest voor nieuwe uitdaging bij Summiteers

“Verder kreeg ik de indruk dat ontwikkeling binnen Summiteers erg belangrijk is”, vervolgt Anne. “Nu ik begonnen ben kan ik inderdaad beamen dat het een onderwerp is dat veel terugkomt. Zo hebben we bijvoorbeeld intern een accountability partner met wie je op wekelijkse basis over je leerdoelen praat.”

Anne brengt waardevolle kennis en ervaring mee naar haar nieuwe werkgever. “Het traineeship dat ik bij Rabobank heb gedaan bestond uit vier opdrachten op verschillende afdelingen. Tijdens deze opdrachten wilde ik niet alleen zoveel mogelijk leren, maar ook echt wat bijdragen aan de afdeling.”

“Ik moest daardoor dus in korte tijd begrijpen hoe de afdeling werkt en snel identificeren waar ik waarde kon toevoegen. Ik verwacht dat deze ervaring me gaat helpen bij de projecten die ik bij Summiteers ga doen.”

Onlangs werd Summiteers erkend als ‘Great Workplace’. Anne kan dat beamen: “De sfeer binnen Summiteers is erg goed. Ik had het geluk dat ik bij mijn start meteen mee mocht op de jaarlijkse Summit Days. Daar kon ik duidelijk merken dat het een hechte club is met mensen die niet alleen samen werken maar ook samen plezier maken. Dit maakt Summiteers voor mij zeker een Great Place to Work.”