Between verzorgt ook komende jaren contractmanagement voor NS

10 augustus 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd

De Nederlandse Spoorwegen (NS) heeft zijn samenwerking met Between Staffing op het gebied van contractmanagement voor externe inhuur voortgezet.

Sinds juli 2015 neemt Between Staffing de NS het contractmanagement uit handen. Tot tevredenheid van beide partijen, want vorige maand is het contract met drie jaar verlengd, inclusief de optie om vijf keer een jaar te verlengen. Hiermee kan het contract een doorlooptijd van acht jaar hebben.

De dienstverlening richt zich op het contractmanagement rondom de inhuur van tijdelijke capaciteit met hoogopgeleid denk- en werkniveau (hbo en wo). In opdracht van de NS vindt en contracteert Between professionals voor tijdelijke en interim opdrachten op gebieden als techniek, ICT en staffuncties. Between ontzorgt de NS bij het volledige proces, waarbij het ook contractbeheer en payrolling voor zijn rekening neemt.

NS besteedt contractmanagement uit aan Between Staffing

NS, dat verantwoordelijk is voor Europa’s drukste spoornetwerk, vormt een belangrijke speler op de inhuurmarkt. De spoorvervoerder maakt gebruik van externen om toegang te krijgen tot specialistische expertise, om capaciteit aan boord te halen voor de tal van veranderprojecten waar het op ieder moment aan werkt en om tegemoet te komen aan piekmomenten in de werkzaamheden.

Bovendien levert Between Staffing ook adviezen, bijvoorbeeld over hoe de inhuurprocessen verbeterd kunnen worden, rondom inhuurrisico’s of over de tarieven die betaald worden aan externe leveranciers.

Niek Nuhn, account director bij Between Staffing: “Door onze ondersteuning kan NS zich op deze kernpunten focussen. Wij verzorgen het contractmanagement, zodat zij kunnen werken aan een beter bereikbaar Nederland. Ons team zet hun beste been voor om te zorgen dat dit contract wederom een groot succes wordt.”

Between Staffing is sinds eind 2020 onderdeel van HeadFirst Group, ’s lands op één na grootste intermediair voor tijdelijk personeel.