Leading Digital Change: Digitale transformatie uit de praktijk

14 april 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Volgende week organiseert Conclusion zijn jaarlijkse evenement voor klanten en relaties: Leading Digital Change.

Bedrijven door heel het land omarmen digital als een manier om hun concurrentiepositie en dienstverlening te verbeteren. Dit is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan, want volgens onderzoek van Boston Consulting Group (BCG) is slechts 30% van de wereldwijde digitale transformaties succesvol. Waar ligt dat precies aan? En wat kunnen leiders doen om digitale transformaties wel te laten slagen?

Het zijn twee vragen die centraal zullen staan tijdens het Leading Digital Change evenement van Conclusion. In de visie van de zakelijke dienstverlener is een effectieve digitale strategie een vraagstuk dat breder ligt dan enkel het technologische aspect – om succesvol te zijn is het hanteren van een integrale benadering essentieel.

ConclusiON! Leading Digital Change

Conclusion heeft hiervoor het TWO-model (Technologie, Werkwijze en Organisatie) ontwikkeld, waarmee leiders en teams de visie en doelen van hun organisatie kunnen verbinden aan een effectieve digitale strategie.

Live vanuit een virtuele eventlocatie zullen sprekers afkomstig uit het brede Conclusion-ecosysteem hun multidisciplinaire perspectieven delen, met als doel samen tot betere oplossingen te komen voor de complexe digitale uitdagingen van de toekomst.

Daarnaast zullen leiders van diverse aansprekende klanten, zoals PostNL (Willem-Jan van Tongeren, IT Directeur), Eneco (Rob Koole, Head of Business Operations & Support), Eriks (Tim Noordhoek, Chief Technology Officer) en Facilicom (Pieter Zeestraten, Chief Information Officer) spreken over de IT-uitdagingen waarmee zij tijdens hun eigen digitale transformatietrajecten te maken krijgen.

Leading Digital Change vindt plaats op vrijdag 23 april van 9.30 - 11.30 uur. Bekijk de eventpagina voor details.

Met ongeveer 1.700 professionals is Conclusion een van de grootste consultancy- en IT-dienstverleners van ons land. Het bedrijf bestaat uit meer dan twintig relatief decentraal opererende werkmaatschappijen die ieder een specifieke specialisatie kennen.