ConclusiON! Leading Digital Change

Bedrijf
Datum
23 april 2021
Inschrijven voor
22 april 2021
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

ConclusiON! Dit jaar in een andere vorm dat je van ons bent gewend. Leading Digital Change is hét online event van 2021 waar Conclusion haar klanten en relaties meeneemt in het kleurrijke ecosysteem om uit te zoomen en nieuwe perspectieven te bieden op de grotere en meer complexe uitdagingen.

Live vanuit een spectaculaire virtuele eventlocatie, waar je daadwerkelijk op bezoekers en sprekers kunt afstappen. Conclusion heeft diverse aansprekende klanten zoals PostNL, KPN, Eneco, Eriks en Facilicom die spreken over de IT-uitdagingen van vandaag en morgen. De sessies zijn verdeeld over de acht belangrijkste thema’s waar onze klanten mee te maken hebben. 

ConclusiON! Leading Digital Change

Rode draad door het evenement is het nieuwe TWO-model (Technologie, Werkwijze en Organisatie) van Conclusion, waarmee leiders en teams de visie en doelen van hun organisatie kunnen verbinden aan effectieve digitale strategie.

Vanuit samenhang werken wij samen aan wat jouw organisatie nodig heeft om weerbaar, wendbaar en onderscheidend te zijn. Nu en morgen. Want: de vragen veranderen, Conclusion blijft erbij. 

ConclusiON! Leading Digital Change vindt plaats op vrijdag 23 april van 9.30 – 11.30 uur. Meld je kosteloos aan voor het online event en laat je inspireren door onze unieke IT-aanpak.

Conclusion | Business Done Differently

Event informatie

Bedrijf: Conclusion

Datum: 23 april 2021

Inschrijven voor: 22 april 2021

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Online