Magnus Red voegt drie consultants toe aan energiepraktijk

14 april 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Magnus Red heeft zijn energiepraktijk versterkt met drie nieuwe consultants: Prithvi Khanna, Maria Klönhammer en Max Knipschild.

Prithvi Khanna is een maand geleden gestart, na het afronden van een internationale MBA-opleiding in Rotterdam. Eerder in zijn loopbaan heeft hij als project development manager bijgedragen aan het faciliteren van projecten in de zeldzame aardmetalen-industrie.

Zijn ruime ervaring in het ontwikkelen van strategische overheidsinitiatieven neemt hij nu meer naar Magnus Red. “Prithvi’s passie voor de energiesector wordt aangevuld met zijn ruime consultancyervaring opgedaan in de waterstof- en nucleaire industrie.

Prithvi Khanna, Maria Klonhammer en Max Knipschild

Maria Klönhammer begon al in november. Voorafgaande aan haar start werkte ze onder meer voor de European Joint-Undertaking for ITER en de ontwikkeling van Nuclear Fusion. Die ervaring in de Europese energiesector zal ze nu bij Magnus Red gaan inzetten.

Verder hebben haar brede internationale ervaring en achtergrond in international development & security haar voorzien van de nodige politieke inzichten, die van pas zullen komen in de internationale projecten van haar nieuwe werkgever.

Max Knipschild is twee maanden geleden begonnen. In aanloop naar zijn nieuwe baan heeft hij de afgelopen periode als zelfstandig adviseur diverse stakeholders met verschillende belangen samengebracht.

Deze ervaring zal van pas komen bij het vormgeven van de internationale samenwerkingen van Magnus Red in de energiesector. Tegelijkertijd wil Knipschild door het mede-oprichten van een startup zijn technische achtergrond combineren met zijn creatieve en ontwerpkwaliteiten.

De drie nieuwe consultants hebben allemaal hun onboarding-training afgerond en zijn ondertussen van start gegaan met hun eerste project bij een van Magnus Reds klanten in de energiesector.

Magnus Red – een dochteronderneming van de 150-koppige digitale transformatiespecialist Magnus – werkt voor elektriciteitsbedrijven, nutsbedrijven en (duurzame) energieleveranciers, zowel in Nederland als internationaal.

Naast zijn focus op het energiedomein, is Magnus Red ook actief voor klanten in het retail-, media en FMCG-segment.