Twaalf consultants maken promotie bij Improven

09 februari 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Adviesorganisatie Improven, een specialist in finance, IT en risk, is het jaar begonnen met maar liefst twaalf nieuwe promoties.

Michel Hoeijmans wordt gepromoveerd naar Managing Consultant. Hij is al zeven jaar werkzaam voor het consultancybureau en is gespecialiseerd in IT-implementaties, ERP-systemen en het stroomlijnen van financiële en inkoopprocessen. Ook beschikt hij over uitgebreide ervaring in het begeleiden van softwareselectietrajecten. 

Eelco Nijholt en Leon Lasker zijn beiden gepromoveerd tot Principal Consultant. Nijholt is zo’n drie jaar werkzaam voor Improven als specialist in interne beheersing, compliance en business control. Eerder in zijn loopbaan was hij onder meer zeventien jaar actief voor Deloitte. Lasker heeft een achtergrond in de financiële sector en is sinds 2017 werkzaam bij Improven als expert op het snijvlak van business en informatietechnologie.

Twaalf consultants maken promotie bij Improven

Jacco van de Griek, Jurre Tersteeg en Kevin Hermes zijn benoemd tot Senior Consultant. Zij begonnen alle drie hun loopbaan bij het bureau uit Utrecht en zijn intern doorgestroomd naar hun nieuwe rol: van de Griek richt zich op project-, programma- en portfoliomanagement, Tersteeg op business risk in combinatie met risicomanagement, en Hermes op Business IT, IT Excellence en het verbeteren van de businessprocessen.

Tot slot is er de groep met Colin Vreeken, Thomas Rep, Quincy Diepeveen, Martijn Bronder, Michiel Smit en Elise Kesselaar. Zij konden per 1 januari van dit jaar de champagnefles ontkurken, aangezien zij promotie hebben gemaakt naar de Consultant-rang.

Volgens managing partner Jan Bosman zijn de promoties een direct gevolg van de succesvolle groei in de afgelopen jaren. “De ontwikkeling van Improven gaat zo hand in hand met de persoonlijke ontwikkeling van alle talent binnen Improven. Uiteraard een hartelijke felicitatie aan alle Improvers met hun volgende stap in hun ontwikkeling.” 

Improven telt een team van circa 125 consultants en staf. Het adviesbureau werkt voor partijen in de publieke en private sector.