Susanne Overbeek start bij TEN HAVE Change Management

25 januari 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

TEN HAVE Change management heeft in januari een nieuwe adviseur aan de gelederen toegevoegd: Suzanne Overbeek.

“Vanuit de ambitie om kennis en ervaring in het vak verandermanagement verder te verbreden en verdiepen, heb ik bewust de overstap gemaakt naar TEN HAVE Change Management”, vertelt ze. “Inmiddels werk ik met veel plezier en energie aan complexe veranderkundige vraagstukken.”

“Wij zijn blij met haar komst en hopen dat ze zich snel thuis voelt in ons team”, laat een woordvoerder van TEN HAVE Change Management weten, een boutique adviesbureau uit Utrecht dat gespecialiseerd is in organisatie- en veranderkunde.Susanne Overbeek nieuwe adviseur TEN HAVE Change Management

Gevraagd naar welke kwaliteiten ze meebrengt naar haar nieuwe werkgever, laat Overbeek weten: “Mijn werk voor organisaties kenmerkt zich door een sterk observatievermogen te combineren met een diepgewortelde resultaatgerichtheid. Klanten omschrijven mij als een toegankelijke en ontspannen professional, die weet van aanpakken.”

Overbeek startte haar loopbaan enkele jaren terug bij adviesbureau Frisse Blikken, waar ze doorgroeide naar haar meest recente functie als Senior L&D (Learning & Development) Project Manager. Het adviesbureau koppelt jonge professionals aan grote organisaties om hen te helpen met versnelling, verandering en vernieuwing.

Ze werkte in het bijzonder aan projecten op het gebied van organisatieverandering en -ontwikkeling, waarbij haar focus lag op het ontwerpen en uitvoeren van ontwikkel- en, leiderschapsprogramma’s met als doel organisatieverandering te versnellen. Die ervaring deed ze op bij zowel profit- als non-profit organisaties. Vanuit Frisse Blikken heeft ze diverse opdrachten uitgevoerd voor onder meer Strukton Worksphere, Sentia Group en meest recentelijk betaaldienstverlener Mollie.

Voorafgaande aan haar professionele loopbaan rondde Overbeek een master in Beleid, Communicatie en Organisatie af aan de Vrije Universiteit Amsterdam, met een specialisatie op Advies en Verandermanagement. Eerder rondde ze aan Universiteit van Utrecht een bachelor Algemene Sociale Wetenschappen af, aangevuld met een minor Bestuurs- en Organisatiewetenschap en een minor Arbeids- en Organisatiepsychologie.