Riverwise ontvangt wederom FD Gazellen Award voor snelle groei

28 oktober 2020 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Gisteren maakte het Financieele Dagblad de winnaars van de FD Gazellen Awards 2020 bekend. Tot de groep van snelstgroeiende bedrijven van Nederland behoren ook een aantal adviesbureaus, waaronder Riverwise. 

Het in Rotterdam gevestigde Riverwise werd opgericht in 2013 en heeft sindsdien een sterke groei doorgemaakt. Deze sterke groei wordt ook in 2020 weer erkend door Het Financieele Dagblad, waarmee Riverwise zich voor het tweede opeenvolgende jaar tot een van de snelst groeiende bedrijven in de regio Zuid-Holland mag kronen.

Riverwise partner Erik van der Sluis is trots op de prestatie: “Met een team van jonge, gedreven professionals hebben we de afgelopen jaren het verschil gemaakt voor onze klanten.” Het adviesbureau werk voor opdrachtgevers in de zorg, media [bijvoorbeeld New Skool Media], onderwijs [bijvoorbeeld Noordhoff Uitgevers] en financiële dienstverlening.”

Riverwise ontvangt wederom FD Gazellen Award voor snelle groei

“Het is gaaf om te zien dat we de afgelopen jaren met nieuwe groeistrategieën en proposities echte resultaten hebben geboekt en dat we vanuit die bewijslast door hebben kunnen bouwen aan ons eigen team.”

“Zelfs in een lastig Coronajaar. We merken dat samenwerken met elkaar en met klanten weliswaar wat ingewikkelder is geworden, maar we zien door Corona ook enorme kansen tot versnelling en groei, juist in de sectoren waar we actief zijn.” 

Over de FD Gazellen Awards

Elk jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan bedrijven die ten minste 20% in omzet zijn gegroeid over de afgelopen drie boekjaren. Naast omzetgroei worden ook de groei van het personeel en de winstmarge meegenomen in de overwegingen.

Dit jaar werd, vanwege de coronacrisis, meer dan ooit rekening gehouden met de voortgang van bedrijven in het lopende boekjaar.