Energyprofs verwelkomt vier starters als business consultants

05 mei 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Energyprofs heeft in de eerste vier maanden van 2020 vier nieuwe jonge business consultants verwelkomd.

Sem Jansen is sinds begin april bij Energyprofs aan de slag als business consultant. Hij rondde eind januari zijn master Strategisch Management af in Tilburg. Gedurende zijn master leerde hij over het creëren, implementeren en bijsturen van bedrijfsstrategieën en organisatiemodellen tijdens zijn stage bij Magnitude Consulting.

Tijdens zijn bachelor Commerciële Economie schreef hij zijn scriptie bij Vandebron, waar hij een interesse ontwikkelde voor de energiesector. Bij Energyprofs wil hij graag zijn opgedane kennis gebruiken om samen met mensen in de energiesector een bijdrage te leveren aan de energietransitie.

Sem Jansen, Brecht Claessens, Damon Hogeveen, Claudia van Treuren

In maart trad Brecht Claessens in dienst. Na het afronden van de bachelor Bedrijfskunde heeft hij daarna de master Organisational Design & Development afgerond aan de Radboud Universiteit. Tijdens deze master hield hij zich vooral bezig met organisatiestructuren en de ontwikkeling van verandering. Dit kwam duidelijk terug in zijn afstudeeronderzoek bij Aviko Rixona, waar hij onderzoek deed naar op welke wijze efficiëntieverhogende praktijken geaccepteerd en gewaardeerd geworden binnen de organisatie. 

Claessens kiest voor Energyprofs vanwege zijn interesse in de consultancy, en de mogelijkheid om te werken aan uitdagende opdrachten in de energiewereld. 

Damon Hogeveen behaalde in de zomer van 2019 de master Business Development & Entrepreneurship aan de Universiteit Utrecht. Tijdens deze master heeft hij zich vooral beziggehouden met de implementatie van Lean en Agile werken, intrapreneurship, strategisch management, innovatie en duurzaamheid. Na een reis van een half jaar is Hogeveen begin maart gestart bij Energyprofs en inmiddels ook begonnen aan zijn eerste opdracht bij Stedin. 

Hij kiest voor Energyprofs omdat hij een in zijn rol als consultant een positieve bijdrage kan leveren aan verandering waarbij de mens centraal staat, en aan de energietransitie. 

Claudia van Treuren begon op 1 januari als business consultant. Zij rondde afgelopen zomer haar master Organization Studies af in Tilburg, nadat ze daarvoor de bachelor Organisatiewetenschappen had gevolgd. Bij deze opleidingen staan onderwerpen zoals organisatieverandering, strategisch management en innovatie centraal. Tijdens haar stage bij Q-Consult Progress Partners heeft ze praktijkervaring opgedaan op het gebied van procesverbetering, verandertrajecten en de implementatie van Lean en Agile. 

Vooral de focus op mensen in organisaties en het bijdragen aan de ontwikkelingen in de energiesector spreken Claudia Van Treuren erg aan. Inmiddels is ze al zo’n drie maanden actief op haar eerste klus in de energiewereld. 

Energyprofs behoort volgens Great Placet to Work tot een van de beste werkgevers van ons land.