Vijf young professionals sluiten zich aan bij Student Consultant

04 september 2020 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Als onderdeel van een grote wervingscampagne aan het begin van het nieuwe academische jaar heeft Student Consultant tien consultants aan de gelederen toegevoegd. Een voorstelronde langs vijf van de tien kersverse junior consultants, die vertellen waarom zij zich hebben aangesloten bij het door studenten gerunde adviesbureau.

Kenny Koelman volgt momenteel de master Innovation Management aan de Technische Universiteit Eindhoven. Hij is onder andere geïnteresseerd in het plannen en optimaliseren van innovatieprocessen, het bepalen van bedrijfsstrategieën en het analyseren van de markt. Bij Student Consultant wil hij zijn opgedane kennis in de praktijk brengen om bedrijven verder te helpen en daarnaast wil hij zichzelf op persoonlijk vlak verder ontwikkelen.

“Ik beschouw Student Consultant als het perfecte bedrijf om relevante werkervaring op te doen naast mijn studie en zo een solide basis te leggen voor het bedrijfsleven.”

Lars de Hamer heeft z’n bachelor Sustainable Innovation afgerond en volgt nu de master Innovation Science op de Technische Universiteit van Eindhoven. Zijn passies en expertises liggen op het gebied van duurzaamheid, industriële ecologie en economie. Bij Student Consultant wilt hij meer ervaring opdoen en zich ontwikkelen als consultant.

“Student Consultant geeft niet alleen de mogelijkheid om mijn ervaring als consultant te verbreden, maar zorgt er ook voor dat er gewerkt wordt in multidisciplinaire groepen wat zorgt voor een algemene verbreding van mijn kennis.”

Kenny Koelman, Lars de Hamer, Sophie van Heuveln, Thimo Levels en Gauthier Borro

Sophie van Heuveln studeert momenteel Technische Bedrijfskunde, wat een grote passie voor onder andere strategie en procesmanagement heeft opgeleverd. Als consultant wilt ze deze passie gebruiken door bij te dragen aan uitdagende projecten.

“Student Consultant biedt mij de kans naast theoretische kennis praktijkervaring op te doen en vaardigheden te ontwikkelen die ik niet in een studieboek zou tegenkomen.”

Thimo Levels heeft een economische achtergrond waarbij hij een sterke basis heeft gelegd op het gebied van data analytics. Hij zal zich hier daarom verder in gaan specialiseren gedurende zijn master Data Science and Society. Student Consultant is voor hem de perfecte kans om zijn theoretische kennis te implementeren in de praktijk.

“De consultants van Student Consultant hebben verschillende studieachtergronden waardoor je van elkaar kunt leren en als team zoveel mogelijk waarde voor de klant kunt creëren.”

Gauthier Borro is naast zijn werk als consultant bij Student Consultant bezig met zijn master Financial Economics aan de Universiteit van Maastricht. Zijn interesses liggen dan ook met name in de financiële sector, zo wil hij na zijn studie aan de slag in de bankensector of financiële consultancy, waarbij met name M&A hem erg aanspreekt.

“Ik geloof in Student Consultant een goede match te hebben gevonden voor mijn ambities, aangezien zij een steile leercurve bieden en de mogelijkheid om met zowel multidisciplinaire studenten als ervaren consultants van L&vS Group samen te werken.”

Reno Kochanowski en Jorick Schilken, de medeoprichters van Student Consultant, geven aan “erg blij” te zijn met de nieuwe lichting Student Consultants: “We hebben een groep met diverse studieachtergronden die elkaar aanvullen en versterken waardoor we een breed scala aan hoogwaardige consultancydiensten aanbieden.”