'Summer of Learning’-leeraanbod van Quint gaat digitaal

26 juni 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

In navolging van het succes van eerdere edities, heeft Quint opnieuw zijn ‘Summer of Learning’-programma gelanceerd. In de huidige coronatijd uiteraard virtueel, en bovendien tegen gereduceerde tarieven.

Het ‘Summer of Learning’-programma bestaat grotendeels uit het aanbod van trainingen en certificeringstrajecten van het bedrijf, dat is gecentreerd rondom gebieden als Agile, Scrum, SAFe en Lean. Quint heeft jarenlange ervaring in deze gebieden en combineert de expertise en praktijkervaring van de consultingtak met de expertise in leren en ontwikkelen van zijn eigen trainingspraktijk – Quint Academy.

Quint Academy helpt professionals hun impact in ICT en de business te vergroten: “De trainingen helpen je om – in deze uitzonderlijke tijden – direct je waarde voor je organisatie te vergroten. Onze trainers/consultants kennen de praktijk en helpen je om het geleerde naar je eigen praktijk te vertalen en toe te passen”, aldus Quint Academy op de eigen site.

'Summer of Learning’ leeraanbod van Quint gaat digitaal

Als gevolg van de coronacrisis zijn alle trainingen nu ook virtueel beschikbaar. Ook zijn de trainingen in prijs verlaagd, aangezien de virtuele variant meer kostenefficiënt kan worden aangeboden. 

Trainingen die deel uitmaken van het ‘Summer of Learning’ programma zijn:

  • Leading SAFe (van €1.296 voor €702)
  • SAFe Product Manager/Product Owner (van €1.395 voor €765)
  • SAFe for Teams (€1.195 voor €652)
  • SAFe Lean Portfolio Management (van €2695 voor €1.588)
  • DASA DevOps Fundamentals (€1.403 voor €887)
  • Agile Scrum Foundation (van 832 voor €481)
  • Scrum Master (van €880 voor €529)
  • Scrum Product Owner (van €880 voor €529)
  • Lean IT Foundation (van €1.156 voor €645)

Quint koos voor het trainingsaanbod opnieuw voor het ‘Summer of Learning’-merk aangezien de zomerperiode in de regel een geschikte tijd is voor professionals om aan hun vaardigheden en capaciteiten te werken. Veelal hebben zij meer tijd beschikbaar aangezien hun werklast in de zomer daalt en die tijd kunnen ze investeren om hun competenties te versterken om zodoende beter uitgerust te zijn voor hun rol in de tweede helft van dit bijzondere jaar.

Zie de website van Quint Academy voor een volledig overzicht van alle trainingen die worden aangeboden.