Consultant Jean Paul Hokke sluit zich aan bij Leaders Trust

26 juni 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Jean Paul Hokke, een oudgediende in het consultancyvak, heeft zich aangesloten bij Leaders Trust.

Hokke brengt meer dan dertig jaar aan ervaring in management consulting mee naar het werving- en selectiekantoor. Hij bracht eerder meer dan acht jaar door bij Capgemini Invent (destijds nog Capgemini Consulting) en kwam later in zijn loopbaan als een partner te werken voor branchegenoten Capco en IG&H.

Expert in financial services

Hokke richt zich vooral op het financial services-segment, zijn belangrijkste expertisegebied. Bij Capgemini gaf hij in zijn laatste rol leiding aan de Financial Services-praktijk van de organisatie.

Bij Capco vervulde hij de rol van managing partner in het Nederlandse kantoor, waar hij vanaf de grond af een team van meer dan 40 mensen wist op te bouwen. Bij IG&H werkte hij als partner binnen de financiële praktijk, die opdrachten uitvoert voor banken en verzekeraars. 

Jean Paul Hokke, Partner - Leaders Trust

Nu hij tot partner is benoemd binnen Leaders Trust, zal Hokke zijn ervaring in consulting en financial services gaan inzetten om het headhunting-profiel van het bedrijf in Nederland verder uit te bouwen. Hij zal zich vooral richten op plaatsingen van topprofessionals in de bankensector, de verzekeringsmarkt, fintech, private equity, evenals de zakelijke dienstverlening en technologiesector.

Leaders Trust

Het in Driebergen gevestigde Leaders Trust werd in 1990 opgericht door Albert Froom, de huidige managing partner. Hij staat bekend als een van ’s lands top headhunters en stond aan de basis van de oprichting van AltoPartners, volgens Business Week een van de 150 meest invloedrijke recruitmentbedrijven ter wereld.

In een reactie op de benoeming van Hokke, laat Froom weten: “Ons team staat bekend om onze weloverwogen aanpak ten aanzien van search en interim management en voor onze grondige aanpak bij executive assessments en opvolgingspijplijnen. We zijn blij dat Jean Paul zich bij ons aansluit – hij zal ons helpen om waarde toe te voegen voor onze klanten in Nederland en in Europa.”

Hokke wordt binnen Leaders Trust de derde partner, naast Froom en Pieter Ysbrandy, een andere voormalige consultant, die zich richt op het financial services-segment. Eerder werkte Ysbrandy voor KPMG, Boer & Croon en IG&H.