KplusV benoemt Dwayne van der Klugt tot partner

19 maart 2020 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

KplusV heeft Dwayne van der Klugt benoemd tot partner. Hij wordt de zevende vennoot van het bedrijf.

Dat Van der Klugt nu zelf ondernemer wordt, lijkt een logisch gevolg van zijn carrière tot nu toe. Sinds 2013 – begonnen als adviseur, later teamleider bij KplusV – is het thema ondernemerschap zijn fulltime bezigheid. Van der Klugt: “Ik kom uit een echt ondernemersgezin en ben altijd al met ondernemerschap bezig geweest.” 

Bij KplusV helpt hij ondernemers bij het realiseren van hun groei, innovatieve en duurzame doelstellingen. “Dat is ook waar KplusV aan werkt en zodoende ben ik hier in 2013 gestart. Zo kan ik ondernemers helpen met het creëren van de randvoorwaarden om groei te realiseren en impact te maken.” 

Bij het adviesbureau, dat kantoren heeft in Arnhem, Amsterdam en Rotterdam, heeft hij zich de afgelopen jaren vooral bezighouden met het ondersteunen van ondernemers bij het ophalen van financiering. “Als teamleider van KplusV Ondernemen heb ik bijgedragen aan de groei in deze markt. Zo waren wij in 2019 bij meer dan 70 transacties betrokken en realiseerden daarmee €40 miljoen aan financiering voor klanten.”

KplusV benoemt Dwayne van der Klugt tot partner

Vanuit zijn nieuwe partnerrol wil Van der Klugt, die een achtergrond heeft in biologie, deze dienstverlening voor ondernemers verder uitbouwen. “Onze ambitie is om het aantal mkb-bedrijven die we bedienen flink uit te bouwen.” 

Hoewel KplusV momenteel in de markt vooral bekend staat als specialist in financiering, helpt het adviesbureau haar klanten ook met tal van andere diensten. “Zo ondersteunen we ondernemers ook bij het vormgeven van de groeistrategie, het neerzetten van de samenwerking tussen management en aandeelhouders en bij koerswijzigingen om de continuïteit van het bedrijf te waarborgen.”

De rode draad in het werk van KplusV ligt op het snijvlak van maatschappij en economie. “Onze klanten dragen met hun werkzaamheden bijvoorbeeld bij aan de energietransitie, creëren arbeidsplaatsen voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt of komen met vindingen die de kwaliteit van leven verbeteren. We ontwikkelen samen met klanten ook innovatieve oplossingen voor duurzame en sociale vraagstukken.” 

“Dankzij onze ondersteuning kunnen zij hun positieve impact op de wereld vergroten”, sluit Van der Klugt af.

De overige zes partners van KplusV zijn Bart Blokhuis, Erik Meiberg, Edwin Netjes, Tom van de Schoot, Marco de Weger en algemeen directeur Hendrik van der Meulen.