Confidant Partners trekt drie communicatieadviseurs aan

09 maart 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Communicatieadviesbureau Confidant Partners heeft drie nieuwe senior adviseurs aangesteld.

Machteld Merens (44) heeft de afgelopen jaren gewerkt als zelfstandig adviseur en interim manager. Zo was ze actief als ad interim Manager PR bij Pon, als Director Corporate Communications bij Hill + Knowlton Strategies en als Director Group Communications bij Randstad. Daarvoor werkte ze eveneens bij Hill + Knowlton Strategies en voor branchegenoot Coebergh Communicatie & PR. 

Merens brengt uitgebreide ervaring in corporate communicatie, reputatiemanagement, crisiscommunicatie, fusies en overnames en verandermanagement mee naar Confidant Partners, een communicatieadviesbureau dat ongeveer een jaar geleden werd opgericht in Amsterdam.

Machteld Merens, Wietze Smid en Ward Snijders

Wietze Smid (42) heeft zich bij het communicatieadviesbureau gevoegd na als zelfstandig adviseur/interim manager actief te zijn geweest. Daarvoor werkte hij acht jaar voor NS, waar hij in zijn laatste rol verantwoordelijk was voor stakeholder- en reputatiemanagement en public affairs binnen de politiek, Brussel, de overheid, consumentenorganisaties en overige relevante stakeholders. 

Smid startte zijn loopbaan in de journalistiek. Bij RTV West was hij werkzaam als redacteur en verslaggever, en later was hij presentator van een nieuws- en sportprogramma. Naast zijn werkzaamheden voor Confidant Partners is hij tevens als gastdocent verbonden aan Nyenrode Business Universiteit. 

Ward Snijders (57) heeft leidende rollen bekleed bij ING (Hoofd van Externe Communicatie) en bij LeasePlan (Hoofd van de Communicatieafdeling), alvorens hij de overstap maakte naar interim werkzaamheden. Als interimmer bekleedde hij senior rollen bij KPN, NN Group en de AFM, waaronder als hoofd communicatie en mediarelaties. Meest recentelijk was hij ad interim Chief Corporate Communications & CSR bij telecomreus KPN. Snijders is gespecialiseerd in onder meer issue management, financiële communicatie en corporate governance.