Geert van den Bosch gestart in commerciële rol bij Eiffel

05 maart 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Na twee jaar werkzaam te zijn geweest bij Zestgroup is Geert van den Bosch begin dit jaar gestart als business manager bij Eiffel.

Van den Bosch heeft de taak gekregen om de business van de zakelijk dienstverlener binnen het segment Handel & Industrie verder uit te bouwen. Eiffel levert ‘legal’-, ‘finance’- en ‘process’-diensten aan organisaties binnen deze sector, variërend van familiebedrijven en groot mkb-bedrijven tot grote corporate organisaties.

Ambitieuze groeiplannen

In een reactie op zijn aanstelling, geeft Van den Bosch aan dat hij zich aangetrokken voelde tot de ambitieuze groeiplannen van Eiffel: “De organisatie gaat een nieuwe fase in met vooruitstrevende proposities, terwijl de menselijke factor centraal blijft staan. Ik voelde me direct verbonden met- en uitgedaagd door de doelstellingen van het management.” 

Eiffel wordt momenteel geleid door Monique Noomen-Greve, die maar liefst 21 jaar voor Eiffel werkzaam is, waarvan 14 jaar in het directieteam. Per 31 maart treedt zij toe tot de Raad van Commissarissen en wordt ze opgevolgd door Gert-Jan Meppelink, de voormalig Chief Transformation & HR Officer van ABN Amro. De directie bestaat verder uit Bram van Beetz, Karima van Zadelhoff-Charrat en voormalig KPMG Consulting topman Erik Schut.

Geert van den Bosch, Business Manager bij Eiffel

Van den Bosch, afkomstig van Zestgroup, neemt bijna dertig jaar aan sales- en commerciële ervaring mee naar zijn nieuwe rol. Bij Zestgroup was hij – naast het uitvoeren van reguliere commerciële taken – een van de architecten achter een innovatieve samenwerking met Essent op het gebied van Leanprogramma-implementaties

In de periode daarvoor heeft hij leidende rollen vervuld bij DebCom, een dienstverlener op het gebied van commercieel creditmanagement en customer contact, en detacheerder Axioma (nu onderdeel van Adecco), waar hij leiding gaf aan de Processmanagemant businessunit. In de periode hiertussen lanceerde en leidde hij zijn eigen bedrijf Proficall, een customercontact center specialist.

Bij Eiffel is men blij met de komst van Van den Bosch: “Met zijn ruime ervaring in de consultancywereld is hij als geen ander in staat om klantbehoeften te vertalen naar een adequate en logische operatie.”