Consultants maken overstap naar duurzaam brandstofbedrijf SkyNRG

12 december 2019 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Voormalig consultants Jef de Vries (Boer & Croon) en Sjoerd Raijmans (YGroup) hebben afgelopen maand de overstap gemaakt naar SkyNRG, een internationale speler op het gebied van duurzame luchtvaartbrandstof.

Jef de Vries, die eerder 6 jaar actief was voor Boer & Croon als Young Executive en Manager, is begonnen als Program Manager bij SkyNRG. Daar is hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van Programs & Solutions, waaronder het Board Now Program, waarmee organisaties in staat zijn hun vliegreizen te verduurzamen.

Gedurende zijn tijd bij Boer & Croon zette De Vries zich onder meer in voor bloemenveiler Royal FloraHolland als Pool Manager Supply Chain & Logistic Means, voor automotive-fabrikant Bosal International als Project Management Officer en voor Unilever als Project Manager R&D. De Vries startte zijn professionele loopbaan bij PhiDelphi Corporate Finance als Consultant.

Consultants maken overstap naar luchtvaartbrandstofbedrijf SkyNRG Naast De Vries verwelkomde SkyNRG vorige maand ook Sjoerd Raijmans, die sindsdien de rol van Project Lead vervult binnen het Future Fuels team. Hij houdt zich bezig met innovatie en internationale ontwikkelingstrajecten van nieuwe brandstoffen.

Raijmans maakte de overstap naar de duurzame brandstofspecialist vanuit YGroup, alwaar hij bijna drie jaar werkzaam was. Bij dit adviesbureau startte hij als Analist, een functie die hij bijna twee jaar bekleedde, waarna hij doorgroeide naar de rol van Associate.

SkyNRG is in 2008 opgericht en is volgens zeggen marktleider in duurzame kerosine. Vanuit het kantoor in Amsterdam levert SkyNRG kerosine aan zo'n 30 luchtvaartmaatschappijen.