Martijn Schoormans start bij Morgens na afronden traineeship

08 augustus 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Na het volgen van een tweejarig traineeshipprogramma bij ORMIT, is Martijn Schoormans onlangs ingestroomd bij Leids adviesbureau Morgens, als nieuwe Medior Consultant.

Martijn Schoormans studeerde Bestuurskunde en Ondernemingsrecht aan Tilburg University en studeerde af bij de Nederlandse Vereniging van Banken, met een onderzoek naar de introductie van bancair tuchtrecht in Nederland. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan bij Tilburg University, Quintiq en SAP.

Binnen het strategisch management traineeship programma van talentontwikkelaar ORMIT voerde Schoormans drie opdrachten uit, met zowel een inhoudelijke als een veranderkundige opgave. In een van de projecten bij de Belastingdienst wist Schoormans samen met de directie, het management en de medewerkers een verbeterorganisatie te realiseren. Schoormans over de opdracht: “Zo hebben we het potentieel van de organisatie kunnen ontwikkelen om de eigen uitdagingen aan te gaan. Het gevolg was niet alleen betere en snellere resultaten, maar ook meer onderling vertrouwen en een duurzame werkwijze om te blijven verbeteren."

Martijn Schoormans, Medior Consultant, Morgens

Vorige maand is Schoormans als Medior Consultant gestart bij Morgens, een adviesbureau uit Leiden dat “organisaties helpt slagvaardiger te worden zodat ze klaar zijn voor de uitdagingen die op hen afkomen.” Morgens begeleidt sinds 2001 teams en organisaties in met name de sectoren zorg, overheid, energie en zakelijke dienstverlening bij bijvoorbeeld lean transities, continu verbeteren, het vergroten van wendbaarheid en digitalisering.

Morgens is blij met de versterking van het team. Over de kwaliteiten die de kersverse consultant meeneemt, zegt het adviesbureau: “Met z’n open en energieke houding weet Martijn mensen te bewegen. Opdrachtgevers waarderen hem als prettige en kritische gesprekspartner, die onbevangen en waarderend op zoek gaat naar wat er gaande is.”

De komst van Schoormans ligt in lijn met de groeiambities van Morgens, dat inmiddels de grens van veertig professionals is gepasseerd, met recente aanwinsten als Marjet de Vries en ook Bibianne Geerts en Mathijs Kelder.