Corporate Match sluit zich aan bij branchegenoot Dutch Dream Group

24 juni 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Corporate Match Advisory, een boutique bureau gespecialiseerd in fusies & overnames, heeft zich aangesloten bij Dutch Dream Group, een grotere branchegenoot met vestigingen in Arnhem en Amsterdam. “We delen dezelfde visie en ambitie,” zegt Dutch Dream Group partner John Geenen. 

Het in 1991 opgerichte Dutch Dream Group adviseert en begeleidt ondernemers bij de aankoop, verkoop en financiering van bedrijven. De ruim vijftien consultants van de organisatie ondersteunen klanten ook met vraagstukken op het gebied van bedrijfsopvolging, management buy-ins en buy-outs. 

Lokale aanpak, landelijke dekking

Volgens Geenen heeft Dutch Dream Group veel van haar succes te danken aan hun lokale aanpak, in combinatie met een landelijke dekking. “Met name in de wereld van bedrijfsovername en opvolging worden vragen van de klant lokaal gesteld. We merken dat we met onze klantgerichte werkwijze partijen de mogelijkheid bieden om aan te kloppen waar zij willen én goede oplossingen vanuit een sterke landelijke organisatie kunnen bieden.”

Corporate Match sluit zich aan bij branchegenoot Dutch Dream Group

Met de toevoeging van Corporate Match Advisory aan hun netwerk, verstevigt de fusie- en overnamebemiddelaar zijn dekking in drie provincies – Noord-Holland, Flevoland en Friesland. De drie partners – Berend Westra (oprichter), Henk Pals en Nick Pals – en teamleden van Corporate Match Advisory kunnen bogen op jarenlange ervaring in het M&A-vak en richten zich op mkb-ondernemers in de eerder genoemde regio’s.

Deals die het kantoor de afgelopen periode heeft mogen begeleiden zijn onder meer de verkoop van Veltman Vis Service in Harlingen aan  nieuwe eigenaren Luuk Jellema en Peter Horjus, en de verkoop van Metaalbedrijf Van Egten in Beilen aan aandeelhouders Wout Schipper en Anne Wiersma. “We zijn in onze aanpak zeer betrokken en benaderbaar, wat sterk overeenkomt met de cultuur en drijfveren van de adviseurs van Dutch Dream Group”, zegt partner Pals van Corporate Match Advisory.

Groter netwerk

Voor Corporate Match Advisory biedt de aansluiting bij Dutch Dream Group toegang tot een veel groter netwerk van adviseurs en kennis. Pals: “Dit biedt ons de mogelijkheid om onze huidige klanten nog beter te bedienen.” Samen hebben de twee firma’s een gedeelde ambitie. Geenen legt uit: “Onze ambitie is om als match gedreven organisatie vanuit strategische partners, inspirerende oplossingen te realiseren voor ondernemers die willen kopen of verkopen, investeerders te ondersteunen bij deze proposities en recruitmentvraagstukken te begeleiden.”

Dutch Dream Group is sinds 2013 onderdeel van KplusV, een organisatieadviesbureau met zo’n 80 adviseurs.