Dutch Dream Group begeleidt verkoop Beheervisie

27 juli 2012 Consultancy.nl

Dutch Dream Group, een boutique adviesbureau op het gebied van corporate finance en consultancy, heeft de verkoop van Beheervisie aan Pharox Holding begeleid. Dutch Dream Group werd ingehuurd door Agterberg Beheer, zusterbedrijf van Beheervisie.

BeheerVisie is een softwareonderneming op het gebied van beheer van de openbare ruimte.

Na de verkoopvoorbereiding van Beheervisie, is in overleg met Agterberg Beheer door Dutch Dream Group een short list van kandidaat kopers opgesteld. Na een selectie zijn verschillende kandidaten uitgenodigd voor het bijwonen van meerdere management meetings, waarna de indicatieve biedingen werden geëvalueerd. De besprekingen met Pharox Holding hebben geleid tot overeenstemming over de transactievoorwaarden.

Verheugd met overname
“Wij zijn zeer verheugd over de overname!” zegt Gerton Lusink, algemeen directeur van Pharox Holding. “BeheerVisie is een mooi bedrijf, met goede producten en tevreden en loyale klanten.” Johannes van der Heide, algemeen directeur van BeheerVisie voegt toe: “Door Pharox en BeheerVisie te combineren onder één branche gerelateerde moederorganisatie, kan de continuïteit beter worden gegarandeerd. Ook kunnen beide bedrijven door de gezamenlijke kennis van applicatie- en databaseontwikkeling meer functionaliteit toevoegen aan de applicaties van BeheerVisie en daardoor meerwaarde bieden aan haar klanten”.

Nieuws